Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj priatel sa v peaci obkukava s inou predomnou

Príspevok v téme: Moj priatel sa v peaci obkukava s inou predomnou
Ema221

Caute.s priatelom som 4 roky.moj frajej sa v praci obkukava pred mojimi ocami s inou babou stale po sebe pozeraju a mne to uz strašne vadi,!ja som este jedneho chalana aj poslala do kelu koli nemu ked chcel moje cislo ,ze mam priatela a uz to lutujem...ked on mi robí toto!este o nej aj rozprava ze ak je pekná a tak...je toto normalne paneboze?!

simiona

Bol koniec, goodbye. A ešte keď sa do vzťahu motaju tzv. cudzí ľudia a mužskej strane je to jedno, výsledok je koniec.

Neumann

Na otázky, odpovede nereaguješ. Koľko máte obaja rokov? Príde mi to ako deti v škôlke. Neprovokovala si ho niekedy prvá s nejakým? Akoby ti to vracal naspäť. Píšeš, trvá to pol roka. Chlap nezvykne okolo ženy chodiť tak dlhú dobu aj keď je zadaný. Podľa mňa ho tá kolegyňa ani nezaujíma, proste ta len tak skúša, možno sa mu páči ako ziarliš atď. Najhoršie z toho vyjde tá kolegyňa, ktorá je v tomto úplne nevinne. Takže si toto medzi sebou vyriešite a nezatahujte do hlúpych hier ešte aj nevinných ľudí!

simiona

Nevolá sa náhodou dotyčný Ľubomír? Lebo som poznala takého, čo robil to isté a ešte bol aj drzý, že on si môže robiť čo chce.

xxxzzz

Priateľ 4 roky ? prečo by to robil ? si si istá že aj on ťa berie ako svoju priateľku ??
tu niečo nesedí, lebo len blázon by to robil pred svojou babou aby na to ešte upozorňoval
dával by si pozor aby si to nespozorovala ak by to myslel vážne, takže na 99 percent ti to robí naschvál pre niečo, čo sa stalo medzi vami ale to tu nespominaš

Ema332

Ano som tam ako ich kolegyna.trva to uz pol roka a povedal ze on sa bude pozerať kde on chce ze ci mu závidím...

Zuzazuza

Ako casto a kolko uz to trva? Si tam v praci s nimi ako ich kolegyna alebo odkial toto vies? Povedala si mu, ze ti to vadi? Co ti na to povedal? Pytala si sa, preco to robi? Co ti odpovedal?