Vie mi niekto poradiť ?

Príspevok v téme: Vie mi niekto poradiť ?
Lentilkaamat

Ahojte priatelia . Ma niekto skúsenosti s opakovanými kvasinkovymi infekciami ? Ja už neviem čo robiť . Mám 20 rokov a prvý krát som mala kvasinky pred rokom . Začalo to ,ako som začala mať sex s mojím partnerom s ktorým som už rok a pol . Bola som už 2x liečená tými istými ATB , priateľovi na vyšetreniach nič nezistili . Dali mu len nejaké probiotiká ,inak je čistý . A vždy keď s ním mám sex sa mi to vráti . Hygienu dodržiavam , nosím slipove vložky a nejem veľa sladkého . Ja už neviem ako mať plnohodnotný sexuálny život s partnerom ,keď vždy sa mi to vráti . A je to nepríjemné ,keď mám tvarohovitý výtok . Vie mi niekto povedať z čoho by to mohlo byť ,že sa mi to vracia ? Už sa hanbím ísť znova a znova ku gynekokogovi ,keď znova sa mi to vráti ... Viete mi poradiť ,čo by mohlo pomôcť ? Možno aj niečo pre priateľa . Ďakujem

Lentilkaamat

Chorá práveže nebývam . Čo by ste mi odporučili užívať ,aký tip probiotík ? Ale ako to je možné ,že keď nepoužívame kondóm mám to znova ,tomuto nerozumiem .

Jax

Co najviac "vetraj", spi v nocnych koseliach, volnych trenkach a pod., vyhod vsetku beznu intim kozmetiku a pouzivaj len specialnu na prevenciu kvasiniek.
Pouzivajte kondom a nech sa pred sexom dobre umyje aj on. Tiez pozor na oral z jeho strany. A obaja jedzte probiotika.