Čo dalej

Príspevok v téme: Čo dalej
Uboziak19

Zdravím mam taký problém a už fakt neviem čo a ako mam robit dalej, Ide o to že nemám ukončenú strednú školu a nedokažem si najst pracu a miesto v buducnosti a pripada mi že sa cely moj život ruti z upleno dna na ešte hlbšie dno a nechcem si už davat falošne nadeje ktoré už nepomahaju počul som že v takýchto problémom pomohl vela ludom boh ale ja som v živote našiel len utrpenie, sklamanie, zosmiešňovanie, ale ani v tom mi nepomohol tak som zistil vo všetkom som sam nepomôže mi už ani boh a tak sam zničený plavem svojim tmavým hnusným a zbytočným životom. Skušal som už každú jednu možnost ale všetko čo som skusil tak som vždy ostal iny ako ostatný aj ked som to robil podla nich.Nedokazal som a ani nedokažem v živote nič už som vela možnosti to zmenit aj ked som to robil na 200% tak to nevyšlo a tak sa chcem opytat čo mam robit dalej ked nič nedokažem niesom nikto som iba prázdna živa schranka ktora žije lebo musi. Moj život už skončil je jedno či to bude teraz alebo o 40 rokov je to definitivne dane. a tak vam pišem čo mam robit existuje nejake miesto kde by som mohol isť alebo čo by som mal robit ?

Uboziak19

Patrik38 ty si aspon skončil školu a dokazal si najst pracu. Ale ja som len zbytočnosť zavádzam ostatným ľudom ja niesom ani na okraji spoločnosti ja som davno spadol pod všetkych keby som zmizol tak ako keby sa nič nestalo

Patrik38

Uboziak ... opustas sa vzdavas sa .. ja ti poviem ako som na tom bol sam ...
Vyucil som sa ako automechanik .robil som si nadstavbu lebo kazdy mi vravel ze to budu odo mna chciet ..
Po skole som nastupil do prvej prace . Vratnica vo fabrike za 360€ mesacne .
Po roku som odisiel tiez do fabriky kde ma zobrali na poziciu nadstavivaca bez skusenoti zaucal som sa za 550€ mesacne odtial som odisiel do inej fabriky za linku za 600€ mesacne . Odtial som odisiel spravil som si zivnost a robil som upravu arealu v nemwnovanych kupeloch . Kosenie atd . Odisiel som . Teraz pracujem na stavbe . Ked mi majster povedal ze mam ist šalovat steny ci ci ine odborne prace povedal som mu ze to neviem nech mi da inu manualnu pracu chcem robit ale asi som na to hlupy .. tak mi dal inu pracu takto to islo az ma nechal postupne sa priucat a pomahat dnes po dvoch rokoch som stale v tej istej firme . Pracujem aj v zahranici aj na slovensku mam zmluvu na dobu neurcitu . Ked som nastupil do twj firmy nevedel som o stavbe ani tuk . Chodil som z prace do prace s chutou robit a zarabat . Dnes mam niekolko preukazov skoleni opravneni zarabam v priemere 1500 v ciatom za v priemerw 15 dni do mesiaca . Mam 25 rokov rodinu strechu nad hlavou auto dobru pracu dobry zivot no aj tak sa necitim dobre ... a ani v jednej praci odo mna nepytali maturitne vysvedcenie . ;) . Moj otec robi majstra na stavbach a sam ma nazor . : mne je jedno cin je to casnik automechanik alebo cukrar ci kuchar robi ? Robi .. vie nevie nauci sa ale musi mat chut do roboty . A nie nerobim u oca na stavbach ..

strelena

Uboziak19 - Ja som tiež nedokončila strednú školu, resp. nepodarila sa mi maturita na prvý, ani na druhýkrát z praktických skúšok. Son v manuálnej práci úplne ľavá a ostatní mi to dávajú najavo. Čiže mám tiež zákl. vzdelanie. Doteraz som nenašla nič, v čom by som bola dobrá.
Nič manuálne mi nejde. Neviem, čo spravím, ale asi kvôli nedostatku financií a jedla, umriem od hladu.

Uboziak19

Rád by som ale ja viem že ma nikde nezoberú lebo tak to je. Ja niesom ako ostatný ja som nepodarený ja nedokažem ziskat ani to malo čo maju ostatní ludia. Rád by som mal nadej to že si najdem pracu aj keby som zanu nemal dostat peniaze ale ja viem že ju nedostanem lebo v svojom živote som skušal všetko čo sa len da a vždy to skončilo neúspechom a sklamaním ja som na to sklamanie.

Meno emailu som si dal preto lebo som si myslel že to bude zábavne. Mam 19. a to kde bývam to nieje podstatne

Patrik38

Dolezite je zacat . Dolezite je nemat velke oci a nebyt narocny . Skus pracu na stavbe . Pracu pomocnika . Dostanes mozno 3€ na hodinu no mozno sa priucis ku nejakemu remeslu ktore je v stabarcine dobre platene . Mozno ti spravia kurzy ako zvaraca alebo strojnicke . Atd. Proste skola nieje vsetko v zivote sa musis vypracovat skusenostami ..