Problemy s myslenim.. Stalo sa vam nieco podobne?

Príspevok v téme: Problemy s myslenim.. Stalo sa vam nieco podobne?
Myslenie099

Ahojte, mam taky problem..vsimam si dlhsie obdobie ze mam problemy s myslenim. Vyznie to zvlastne ale neviem to inak popisat. V hlave nemam ten vnutorny hlas, resp. myslienky kt.by v hlave mali sami kolovat, ci pozitivne tak negativne. Proste NIC, mam ticho v hlave, mysliet viem len ked sa velmi sustredim ale je to akesi obmedzene, nemam ziadne napady a automaticke myslienky. Dokonca ani ked sa zhovaram s niekym, nenapada ma nic co cloveku povedat, max tak take zakladne veci. Je to zvlastne, vzdy ked to zaregistrujem tak sa hrozne zlaknem :-( .. Je pravda, ze 4 roky som uzivala rozne druhy Antidepresiv a benzodiazepinov, liecila som s na depresiu a uzkost. Teraz neberiem nic no naposledy ked som uzivala neurol vo vyskokych davkach, mala som uz problem s pamatou a tiez tieto vypadky a to ticho. Odkedy som vysadila sa to prehlbilo. Psychiater vie o tom no nedava tomu velki vahu, ze to nieje nic.
Stalo sa vam to ? Co mam prosim vas robit ?
Hrozne sa bojim ze je to trvale a nemenne, mam strasne ochudobneny zivot. Pamatam si obdobia kedy som mala negativne myslienky vtierave a aj tie by som 100x viac brala ako tento stav....

Dakujem

Myslenie099

Niesom si ista ci to dokaze nejaky psychiater dat doporiadku, pretoze bola som u viacerych a len pachali do mna tabletky co mi vyvolalo aj zavislost..cize netusim akou formou to mam riesit. :-( na koho sa obratit

ped

Ešte niečo,,,naprv neoprávnený dar, ale potom prekaziť všetky aktivity vedúce k získaniu inej práce. To mi je logika, wow.
Maroško ma uzdravil tou vodou tak, že ju len spomenul, jej názov a už som bol fit. Chcel som od neho dvojdušku, ale potom sme sa na to vyprdli.

ped

Ešte ani človek nič nenapíše a aj na to niekto reaguje? Haló? Mohol by som to dokázať na počkanie, ale nemám na to náladu...

ped

To, čo máš, je podľa mňa iná forma myslenia a nemala by si sa preto znepokojovať. Je to myslenie v nemyslení, myslenie nie prostredníctvom slov, viet a kontextu, ale myslenie, ktoré využíva podvedomie tvojho mozgu. Mala by si tým pádom dokázať viac ako ostatní. Inak, ma napadlo, že to, kto niečo napíše na fórum anonymne je podstatné, ale to už nie je podstatné, že celý internet je podľa mojej mienky monitorovaný, nahrávaný a vyhodnocovaný? To už nie je asi zásah do súkromia? Je už len otázka času, kedy sa na to príde. Ja to viem už teraz. Na FB je trebárs uvedené, že: napíšte, čo si práve myslíte. Čiže si môžem napísať to, čo chcem, ale potom budem kvôli tomu perzekuovaný? To má akú logiku, please?

Jax

Utisit svoj vnutorny hlas je cielom vsetkych meditacnych technik. Podla textu myslienky formulovat vies.
Ak si mala vtierave myslienky, tak toto bude len jedna z nich a prejav uspesnej liecby. Neriesil by som to, zjavne fungujes ok.

GOING

Chemická informácia/e zanechala následky, proste ťa to podľa môjho názoru gumovalo/mozog a utlmovalo celú mozgovú činnosť.
Z toho čo ti škodilo, nebudeš mať v hlave pozitívne myšlienky
ako si to nazvala, iba negatívne.

Je to podobné ako keď sa niekto preje cukríkov, okrem toho že je človek po určitom čase z cukrov unavený, ovplyvní to aj metabolizmus mozgu a aj jeho myslenie.
A to je iba obyčajný cukor a nie čistá chémia.
Rovnako je to aj s konzumáciou neprospešného jedla.

Vedel by som ako stimulovať späť mozog ale neviem či by to
bolo vhodné pri tvojej Dn., lebo lieky, ktoré užívaš utlmujú a stimulácia budí späť mozgovú/é aktivitu.
Uvedené sa osvedčilo pri otrave kysličníkom uhoľnatým aj napr. keď dieťa po pôrode nedýchalo a šlo to urobiť aj po 15-tich rokoch.