Ahojte, mam taky problem..vsimam si dlhsie obdobie ze mam problemy s myslenim. Vyznie to zvlastne ale neviem to inak popisat. V hlave nemam ten vnutorny hlas, resp. myslienky kt.by v hlave mali sami kolovat, ci pozitivne tak negativne. Proste NIC, mam ticho v hlave, mysliet viem len ked sa velmi sustredim ale je to akesi obmedzene, nemam ziadne napady a automaticke myslienky. Dokonca ani ked sa zhovaram s niekym, nenapada ma nic co cloveku povedat, max tak take zakladne veci. Je to zvlastne, vzdy ked to zaregistrujem tak sa hrozne zlaknem :-( .. Je pravda, ze 4 roky som uzivala rozne druhy Antidepresiv a benzodiazepinov, liecila som s na depresiu a uzkost. Teraz neberiem nic no naposledy ked som uzivala neurol vo vyskokych davkach, mala som uz problem s pamatou a tiez tieto vypadky a to ticho. Odkedy som vysadila sa to prehlbilo. Psychiater vie o tom no nedava tomu velki vahu, ze to nieje nic.
Stalo sa vam to ? Co mam prosim vas robit ?
Hrozne sa bojim ze je to trvale a nemenne, mam strasne ochudobneny zivot. Pamatam si obdobia kedy som mala negativne myslienky vtierave a aj tie by som 100x viac brala ako tento stav....
Dakujem