ach... s priateľom sme spolu 7 mesiacov, poznáme sa dlhšie... už dlhšiu dobu si uvedomujem že ho nemilujem... potláčala som to, že možno je to len nejaká kríza a že to prejde, ale už ďalej to nemôžem ignorovať... je to vzťah na diaľku, vedeli sme do čoho ideme... neviem či je to kvôli tomu, alebo kvôli tomu že som si uvedomila že sme dosť rozdielni... len neviem ako sa s ním rozísť, lebo viem že zostávať v takomto vzťahu bude pre oboch len trápenie.. ale on ma miluje... je šťastný, má chuť do života, čo predtým keď nemal priateľku tak nebolo a ja sa bojím ako na tom bude ak sa s ním rozídem... má sen, ktorému sa venuje "vďaka" mne, našiel inšpiráciu... nechcem aby sa na to vykašľal, ale bojím sa že to tak bude... nechcem mu ublížiť ale neviem ako ďalej.... ja nie som šťastná... mám depresie z tohoto všetkého... možno som sebecká? prosím poraďte mi, čo robiť... budem vďačná za každý názor..
nechcem mu ublížiť...
ďakujem vám... nuž čoskoro má prísť tak sa o tom porozprávame... cítim taký vnútorný kľud keď si v hlave premýšľam ako mu to poviem, čo mu poviem, len dúfam že to zvládne aspoň ako tak dobre... kiežby sa tomu dalo vyhnúť, kiežby to bolo všetko ako na začiatku... kiežby som mu nemusela ublížiť... ale takto ja proste ďalej fungovať nemôžem
To je síce milé, že mu nechceš ublížiť, ale tomu sa asi nevyhneš
Už takto mu ubližuješ si myslím
To ze zena je jeho zdroj stastia je jeho problem. Rozid sa s nim v dobrom, povedz mu uprimne co citis co mas na srdci bez citovych vylevov. Ked je chlap tak sa casom nad tym povznesie a zoceli. Vsetci sme si museli prejst bolestou a ajla si nou prechadzame. Takze ziadne chodenie okolo horucej kase, narovinu. Ale s citom.
To ze zena je jeho zdroj stastia je jeho problem. Rozid sa s nim v dobrom, povedz mu uprimne co citis co mas na srdci bez citovych vylevov. Ked je chlap tak sa casom nad tym povznesie a zoceli. Vsetci sme si museli prejst bolestou a ajla si nou prechadzame. Takze ziadne chodenie okolo horucej kase, narovinu. Ale s citom.
Pozri, budete nestastni obaja, ked v tom budes pokracovat. Ty tu nie si na to, aby si ho robila stastnym na ukor seba! Treba mu to ferovo povedat, on sa s tym vysporiada, neboj. Navrhni mu priatelstvo a ze keby nieco, tak si tu pre neho, ale iba ako kamaratka. Asi ta v prvej chvili posle kade lahsie a mozno aj nieco nepekne, ale to si nevsimaj, ked ho prejde prvy naval, bude rozmyslat inak. Drzim palce. Daj vediet, ako si dopadla.
Ahoj, normálne mu povec že už to nie je ako pred tým a že nevieš prečo ale že už to nie je ako pred tým a že už ho nemiluješ ale chceš byť s ním aj naďalej kamarátka, alebo mu povedz že chceš pauzu.