Chlap sa nechce viazať

Príspevok v téme: Chlap sa nechce viazať
malyprinc

Zdravím vás. Mám taký problém (nie v pravom slova zmysle), ale neviem, ako ďalej... Už rok sa stretávam s jedným chlapom. Stretli sme sa minuly rok... Poznali sme sa zvidenia (po tom našom stretnutí má kontaktoval prvý on). Nazaciatku mi povedal, že nechce vzťah, že sa nechce viazať a takto to funguje už rok. Ja som to spočiatku tak aj brala (cca pol roka), že ok. Ale potom som sa namotala... Ako... No škoda reči

klods

Malyprinc.Napisem ti,co sa stalo mne. Teraz.V priebehu jedneho roka. Poznala som z prace jedneho muza.Chemia medzi nami bola vzdy neskutocna. On bol volny,ja tiez.Takze vztahu medzi nami,by nic nebranilo. Ma expartnerku,s ktorou ma trojrocne dietatko.Ja som z tej prace vsak odisla inde. Ale pisali sme si denne cez jeden portal+sms.Denne tam na mna cakaval a pisali sme si cele hodiny,asi pol roka.Radila som mu,vzdy som si ho vypocula. Rozosmievala som ho,bola som mu oporou.Raz vecer ma pozval von na drink. Skoncili sme unho.Milovali sme sa. A dalej vsetko pokracovalo ako dovtedy.Po asi mesiaci sa zas vsetko zopakovalo.Sex s nim bol skvely. Jemu sa to so mnou tiez velmi pacilo.ALE. Zas sa vsetko opakovalo. Denne na mna cakaval,aby sme si pisali. Akoby nic.Ale ja som myslela,ze je medzi nami viac. Vztah.Obaja sme boli predsa volny.Rozumeli sme si.Poznali sme sa dlhsie.Sex bol skvely.Vsetko.Len on,NIC. Tak som sa ho raz otvorene spytala,ked mi zas pisal,ze ako to medzi nami vlastne je?Ako ma berie?A on,ze nevie. A spytal sa mna,ako beriem ja jeho? Tak som mu otvorene napisala,ze sa mi paci,je mi s nim dobre,rada by som mala s nim vztah. Ale,ze mi toto vsetko medzi nami pripada skor ako kamaratstvo z vyhodami.A ze ja som nikdy taketo nieco nemala a ani po niecom takom netuzim.A nechcem. A on mi napisal,ze ma chape,ale ze on vztah nehlada a ani nechce.Ale ze ak by sme chceli,tak by to mohlo takto medzi nami pokracovat dalej.Ked ja,alebo on,budeme sa chciet spolu stretnut. Cize kamaratstvo z vyhodami mi ponukol :-D Hlavne,ze dovtedy mi za ten cely cas ani raz nespomenul,ze vztah nechce a ani nehlada. Ked mi to napisal,odvtedy som sa mu uz nikdy viac neozvala. Aj ked mi islo zo zaciatku srdce roztrhnut.Denne som sa vtedy chodila pozerat na ten portal.A denne tam na mna cakava.Aj teraz. Nie,nepise si tam z nikym.Lebo to by bolo vidiet. Len tam je prihlaseny a caka.Tri mesiace odvtedy uplynuli.Pre mna on odvtedy prestal existovat. A ver,alebo nie-pred dvoma mesiacmi som stretla jedneho muza.Urcite sa mi fyzicky nepacil ako ten prvy,ale dostal ma svojou povahou, dobrotou,tym-aky je.A hlavne,ako sa ku mne sprava. Ako k princeznej.On je do mna naozaj zalubeny. Uz planuje so mnou buducnost,chce ma predstavit svojej rodine,chce si ma raz vziat za zenu.Som s nim velmi stastna a spokojna. Keby som suhlasila s ponukou toho prveho,mala by som iba omrvinky,len by som trpela. Nemala by som nic.Ani jeho. A teraz mam muza,ktory ma miluje. Na toho prveho si uz ani nespomeniem. Sice bol krajsi,ale bol to kreten. O to viac si teraz vazim tohto druheho.Ziskal si ma.A citim,ze je to ten pravy. Neoplati sa viazat na niekoho,pre koho nic neznamenas. Ten prvy tam na sieti stale na mna cakava. Zbytocne. Nasla som uz toho praveho. Ale keby som sa vtedy rozhodla inak,nestalo by sa nikdy to,co teraz prezivam s tymto mojim priatelom.Aj ty mas svoj zivot vo svojich rukach :) Rozhodni sa spravne ;)

Miga

Aj moja podstata je v texte odo mna...ale zjavne si ju nepochopila. Mne je jedno kto si, co robis a ako sa spravas. Ale ked tu napises, cakaj aj to, ze sa ludia zamyslia nad tvojim konanim. Pises, ze si namyslas, ze z toho nieco bude a nechapes preco je to tak. Toto ti pride ako ok spravanie? Ok spravanie by bolo uvedomit si, na com si. Chlap ta vyuzil na chvilkove potesenie, bodka. Povedal ti, aby si necakala nic viac. Viac od neho nechci. Ked si to nechces v hlave urovnat, trap sa dalej. Mne to je jedno :)

malyprinc

Nakoľko mi tu nezobrazilo ani polovicu pôvodného textu, čo som napísala, tak z tých pár viet, čo mi tu zobrazilo, tak je ťažko pochopiť, ako to naozaj je. Ale podstata je teda tam...

malyprinc

Ja sa nespravam ako nesvojprávna. Len som chcela vedieť názor nejakých nestranných ľudí a nie to, aby má niekto posudzoval. Ale aj tak sa dá...

Miga

A co je to nebodaj jediny chlap na svete? Preboha, niektore zeny sa spravaju ako nesvojpravne. On bol uprimny, povedal, co chce, co nemas cakat a co mas cakat, ale ty si do toho isla aj tak. Svojpravne dufam. Budes tu teraz pisat, ako si sa namotala...ale ty si sa namotavala uz od zaciatku. A myslela si, ze ho nebodaj zmenis, ze sa stane zazrak a on ta bude zrazu milovat...no moja takto. Bus budes nadalej robit niekomu podlozku, lebo ano, to prave robis. Alebo sa spamatas, nechas ho ist a ty si najdes chlapa, pre ktoreho budes viac ako kus handry. Ktory ta bude milovat a vazit si ta. Ak mas v hlave co i len trosku upratane a aku taku uctu k sebe (o com pochybujem), tak budes vediet co mas urobit. On ta nikdy nebude milovat. A po tom, ako si mu ukazala, ze si nevazis samu seba a dobrovolne ides do vyhodneho vztahu s niekym, ta milovat ani nebude

xxxxx

Super, dúfam, že po 30-tke v sebe objavíš druhé panenstvo a začneš sa riadiť heslom sex až po svadbe a v manželstve sex iba za účelom plodenia detí.