Myslíte, že sa mám rozísť s priateľom? Sme spolu len 7 mesiacov a začalo to všetko dáko škrípať. Takmer sa nerozprávame, resp. nepočúva ma, stále odpovedá od veci, myšlienkami je inde...neudržuje so mnou ktovie akú konverzáciu ani cez internet, keď spolu nie sme...necítim sa odrazu pri ňom dobre..zisťujem, že nemá zmysel pre humor..resp. ho má absolútne odlišný odo mňa. Keď sa na niečom zasmejem, tak začne na mňa divne pozerať. Má dosť odlišné názory na veľa vecí a vidím, že sa niekedy snaží prerobiť aj tie moje názory, akoby to čo si myslím ja, ani nebolo správne. Ja neviem, ako to je možné. Všetko sa akosi zmenilo. Len neviem či nájdem dokonalého partnera, každý má nejaké chyby a neviem kde je hranica že to treba ešte tolerovať a kde sa radšej vydať inou cestou. Nie som vôbec šťastná, už mi ani nechýba keď nie sme spolu. Poraďte.
Mám sa rozísť?
Dokonaly partner neexistuje ale podla toho co pises sa vy dvaja k sebe vobec nehodite. Na vztahu treba pracovat to je jasne, ale v prvom rade si treba najst vhodneho partnera a potom musia pracovat obaja, ked sa snazi len jeden to nestaci. Podla toho co pises to asi s vami zmysel nema.
Ja práve neviem. Je to môj prvý vzťah, ktorý trvá dlhšiu dobu a myslela som, že bude mať perspektívu. Avšak teraz si začínam myslieť, že by musí existovať aj kompatibilnejší človek ku mne. So súčasným partnerom máme úplne všetko odlišné od koníčkov, cez vkus až po názory. Nezhodneme sa takmer v ničom. Dokonca teraz zmenil prácu tak myslí len na povinnosti a už sa pomaly ani neteším na čas, ktorý máme spolu tráviť lebo sa necítim s ním dobre..tak ako na začiatku.
Avšak neviem či spoznám človeka, ktorý mi bude úplne vyhovovať,nechcem svoje rozhodnutie oľutovať, ked už nebude cesty späť :/
Vsetko zalezi od toho ako to citis
pokial to takto citis, tak je zbytocne to natahovat.. radsej sa rozidite skor ako potom, ked by to uz viacej bolelo..
Pozri, dokonalého partnera si nenájde nikto, ale podľa toho čo tu opisuješ je tento vzťah príliš toxickým (ak sa to dá vôbec nazvať vzťahom). Určite sa to neboj ukončiť, keď si takto nešťastná a určite s ním nebuď len zo zvyku, lebo to je to najhoršie ver mi. Držím palce