Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s AMBULANCIOU KLINICKEJ PSYCHOLÓGIE, PSYCHOTERAPIE A DOPRAVNEJ PSYCHOLÓGIE na Klokočine v Nitre. Sú tam pani doktorky Marta Zaťková a Marta Popelková. Máte s niektorou skúsenosti ? Lebo zatiaľ mám len jednu skúsenosť s psychologičkou a to bola taká katastrofa, že som na dlhú dobu vzdala hľadanie dobrého psychológa. Poprípade viete odporučiť niekoho iného s kým ste boli spokojní? Najlepšie z nitri a okolia. Ďakujem pekne za každú odpoveď.
Dobrý psychológ
A dopravná psychológia je o čom prosím ťa? Ja poznám len 3 pravidlá, resp. regule, smernice, ošetrenia, nariadenia a príkazy. Ak vidíš značku STOP, tak na zelenú (údajne) môžeš ísť, vyššia kubatúra má prednosť a šoferóvať pod vplyvom alk. môže len šofér, ktorý vezie hostí zo svadby, tzv. svadobčanov, ak je možné daného a patričného šoféra ako tak naložiť do dopravného prostriedku s tým, že ako tak dokáže vnímať smer vpred. Kam to bude milá pani kmotra tentokrát? Len po najbližšiu zákrutu, poprosím:-) Ďakujem a ešte by som sa chcel poďakovať ako zvyčajne...:-) Poprosím ten mikrofón!
Tam si divočina? O Ma.. a ďalej?
Dobrý psycholog 0944555844 NR