Myslite ze k nej nieco citi?

Príspevok v téme: Myslite ze k nej nieco citi?
Zmatenaaa

Dobry den. Sme s priatelom par tyzdnov a pred zaciatkom vztahu casto hovorieval o jeho kamaratke. Uz to celkom aj prehanal a povedala som mu to nech mi to nehovori lebo ju nepoznam tak ma to dievca nezaujima. Ona je frajerka jeho najlepsieho kamarata. Chodi s nou casto von kedze byva blizsie ako ja, obcas ju vezie zo skoly domov, ma dve jej fotky v mobile- sam mi to ukazoval. Akoze ja nerobim sceny ani nic ale citim ze k nej nieco citi a ze by ju chcel. Kedysi mi hovoril presne aky typ baby sa mu paci a ona to vsetko splna a ja zas vela veci nesplanm vyzorovo. Co si o tom myslite? Frajer tej baby to neriesi lebo tomu kamaratovi, mojmu frajerovi, verí ze nic zlé neurobi.

ViktorkaVix

To tazko ti takto radit cez net, pozname len jednostranne vyjadrenie. Ako vyzera to zle, ale tak no. Radsej sa s nim este skus na tuto temu porozpravat, vsetko co citis, coho sa obavas mu povedz na rovinu. A uvidis jeho reakcie. Prajem vela stastia. :)

Zmatenaaa

Este ked sme spolu nechodili tak som sa ho zo srandy pytala ci k nej nieco neciti ked tolko o nej básni a povedal "je to dievca mojho najlepsieho kamarata to by som mu neurobil". Ale podla spravania ju proste chce a asi mu je luto ze to dievca mat nikdy nebude lebo je to fakt kočka a ja sa potom citim blbo.. ak ich vztah skonci, isto sa o nu bude usilovat a aj o neho lebo moj frajer je ochotnejši ako ten jej. Jej po nu nepride do skoly ked nema autobus ale ten moj ano ..

Zmatenaaa

On mi to vsetko hovori. Pivedal aj to ze bol u nich, oni spolu byvaju a ta baba nemala cas lebo robila akusi pracu do skoly tak on sa rozpraval len s nim a potom odisiel. A ten kanarat mu pisal ze moja frajerka ta este chcela vidiet ze preco si tak rychlo odisiel. Tak on sa tam znova vratil len kvoli nej. A to zo Žiliny do Varína. Ako nieje to dialka ale ja neviem, mam divny pocit