Ahojte ľudkovia tak chcela by som sa spýtať aka farba vlasov sa vám páči na ženách/mužoch viem že to tu niekde už bolo ale chcela by som aktuálne názory a nie čo boli pred 10 rokmi
Blond/brunet/ryšave/čierne
Každému sa hodí niečo iné. Ja mám prirodzené medeno svetlo hnedé, alebo špinavý blond niečo také medzi tým. Na chalanoch aj babách sa mi strašne páčia ryšavé také tie prirodzené, ale na babách ešte viac. Strašne pekne a výnimočne to na mňa pôsobí. Tie pravé prirodzené čierne vlasy vyzerajú tiež vážne pekne a hnedou nikto nič nepokazí. Na chalanoch blond veľmi nemusím, zvlášť nie tú reálne blonďavú, ale bola som s chalanom blonďákom a teraz mám takého špinavo blond až hnedovlasého tiež. :D Irónia....Všetky farby sú pekné, ale za mňa NO1 ryšavá, potom hnedá a čierna a blond posledné asi. Taký ten čistý blond, špinavý blond je fajn. Ale proste tie prirodzené vlasy, ktoré sú niečím výnimočné sú najkrajšie. Tie čo si už nafarbia nie sú pre mňa ono. :D
Pekný deň.
PS:tiež sa mi nepáči keď obočie a vlasy neprirodzene odbíjajú....musí to proste sedieť, aj keď tam je kontrast a pôsobiť prirodzene....;-) Medzi farbou mojich vlasov a mojeho obočia je veľký rozdiel lebo mám čierne a husté obočie prirodzené a medené vlasy, ale vyzerá to dobre...proste prirodzene to musí vyzerať.
kazdemu pristane nieco ine zalezi od farby oci, pleti...
Niektore blondiny su pekne ine nie, niektore brunety su pekne ine nie atd.
Najhorsie je ked sa niekto odfarbi na farbu ktora mu nejde k farbe oci a pleti a vyzera divne.
GustoDeme- Ahoj, určite nie ja mám síce také bledé hnedé vlasy a môj odtieň sa mi na mne páči takže nemala a nemám dôvod si meniť farbu vlasov keď sa mi páči tá moja, ale priznám sa že som rozmýšľala nad blond balážou :) to je tak všetko. A z tohoto príspevku som skôr chcela zistiť akú farbu preferujú muži/ženy aj keď tu moc ľudí na to nereagovalo ale nevadí no. :)
Mne s prirodnými čiernými vlasmi, nie farbenými. Ale mne na farbe vlasov až tak nezáleží. Chcel by som už konečne mať vzťah a zažiť aj prvý bozk, nakoľko za doterajších takmer 49 rokov môjho života sa mi to ešte nepodarilo.
a teraz ako čo???? vyhodnotíš aka farba tu na fore ziskala viac hlasov a podla toho si nafarbíš gebulu, bez ohladu na to či sa ti tá farba hodí????
prirodzená blond. Len vela zien na to zabuda a z blond sa stava mlieko, alebo žltá. 6eny, netreba to prehanat so samponom pre blondynky a zase tým čo maju žlté vlasy ho odporučam
hlasu, ktorú mať nebudem:-)
Mne sa páči taká "blonďavá", jemná, ženská, nezabudnuteľná farba