Dopomáha si podla vas moj muž pri tomto co pisem?nazor

Príspevok v téme: Dopomáha si podla vas moj muž pri tomto co pisem?nazor
Lenka333111

Dobry den :)
Chcela by som sa opytat na nazor hlavne od muža, ti asi vedia ze ako to mate ak ste so svojou polovičkou a masturbuje vam ho, aj orálne aj rukou a všimla som si ze ten moj si akoby pri tom pomáhal ze vystiera uplne nohy :D ze ked mu ho fajčím alebo masturbujem tak dvíha nohy akoby vyssie samozrejme len ked lezime lebo v stoji to nerobi to aa v podstate nedá, a všimla aom ai ze on urobi iba ak mu honim aj to skor ked leží lebo si pri tom tymi nohami akoby pomáhal a ked stoji a robim ho orálne tak nikdy sa este neurobil akoby ani nevedel, penis funguje stale dobre, nemyslim ze robim to zle ked občas sa stalo ze zo zubami som sa dotkla ale upozornil ma na to ked to bolo v rýchlosti a som sa zabudla s perami :-) co ai myslite moze si pri tom dopomahat s tymi nohami ci je to len moja fantázia ? :)

Hen

Tými nohami prežíva vzrušenie, príjemné pocity, blížiaci sa orgazmus. Nič zlé na tom nie je, pretože nie je jediný :) Takže, tvoj muž je v naprostom poriadku, čo sa tohoto týka :)
Najlepšie sa ejakuluje, keď má muž uvoľnené svalstvo, preto ked stojí, je to horšie. Ale naopak, môže byť taký dobrý, že ejakuláciu zadržuje :) Ale, to sa ho musíš spýtať.
Inak, skús sa ho spýtať obe otázky, aby si bola na istom, že ako to je ;)