Hmyz v byte

Príspevok v téme: Hmyz v byte
Marcela 1996

Dobrý deň prosím vás neviete mi povedať čo je toto za hmyz? Posledné dni som cela dostipana nie z vonka ale u nás v byte ma niečo stipe. Našli sme plosticu jednu mali sme tu deratizera odvtedy žiadne plostice ale takýto malý hmyz nám tu beha. Nedalo sa mi lepšie ho odfotit no možno niekto kto sa vyzná bude vedieť. Mam škaredé stipance a strašne svrbia. Ďakujem :)

Marcela 96

Hehheh telefónom no ani mi nenapadlo pozrieť nastavenia a zlepšiť kvalitu foto skúsim zajtra no je to také maličké tenké a všimla som si ze polovičku tela teda zadok tak dvíha hore tak sa ohyba mame už po deratizacii bytu nedávno sme sa sem nasťahovali a nič iné som už nenasla len tieto malé čierne potvory ale v izby vnutry vždy nájdem mŕtve už len. Dnes spím prvý deň po deratizacii v byte tak uvidím ci budem mat nejaké stipance nové. Zajtra odfotim

Kubo11

Nevidím ani trt. Čím fotíš? Daj režim "makro" a skús do tretice. Asi by ste mali kúpiť sprej na lezúci hmyz a vystriekať priestor za posteľami - treba odtiahnuť od steny, za skrine, pod skrine, alebo najlepšie vymaľovať byt.