Dobrý deň.
Dneska som mala nastúpiť do novej práce. Nebudem písať kde presne. Jednoducho mala som aj zmluvu len som ju mala ísť odovzdať na úrad práce. Totiž ja som bola evidovaná na úrade 3 mesiace.
Keď som tam bola myslela som si že je všetko v poriadku. Pani ma vypisala z evidencie . Potom som pani povedala že mám tu ešte túto jednu zmluvu zaniesť jednému pánovi.
A nastal problem.
Tento pán mi povedal ako dlho som pracovala predtým. Ja som povedala že 3 roky v jednej spoločnosti. Oznámil mi že nemôžem nastúpiť na danú prácu, pretože táto ponuka je cez nejaký projekt a že nespĺňam podmienky.
Na tento projekt môžu nastúpiť taký ktorý pracovali 2-3mesiace jednoducho krátko.
Ja som netušila že sa jedná o nejaký projekt. Nebolo to napísané v zmluve, nikde ani oni mi nepovedali že je to cez projekt.
Nahnevalo ma to preplakala som cely deň bola som rada že som našla prácu a zrazu kvôli hlupim zákonom nemôžem nastúpiť . To kde sme? Niekde chcú aby človek mal prax a keď ju má tak aj tak ho nezamestnaju lebo bol dlho zamestnaný.