Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citalec (antidepresívum)

Príspevok v téme: Citalec (antidepresívum)
Sanyyyyyyyy

ahojte..
Lekárka mi to dala na liecenie panickej poruchy (uzkosti) citalec..(aj myslenie mam dost take depresívne )no ale co som chcela je ze ked som to mala zacat brat po prvej polke tabletky som to hned odložila bokom pretože som sa skor citila cez den ako uplne mimo nadrogovana..od žalúdka zle.. teraz ale ked vidim ze si nedokazem pomoct sama stymi úzkosťami začala som to brat .. beriem štvrtý den polku .. ale je to nieco strasne... ako aj pred užívaním som bola psychicky dost zle na Tom koli jednej udalosti .. ktore neviem dobre znášať ..ale proste citim sa total ako nadrogovana, mimo, kludne by som prelezala cely den, ale co ma trápi ze moja chut do jedla je nulová ... vzdy som mala problémy so stravovaním skrz moju úzkosť ale.. teraz vobec nic domna nejde a vcera vecer mi došlo tak zle ze som presedela len pri wc a grcala a nevedela co robit ... dnes sa bojim pokracovat v brani... prosim niekto skusenosti ? Vraj to zacina účinkovať az po dvoch troch týždňoch no ale dovtedy uz teraz z mojej dost detskej postavy nebude nic ....

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Tomas12345

No tak ono dokial zaberie ten Citalec tak su to obvykle tie 2 tyzdne. To co popisujes, su neziaduce ucinky pocas zacatia jeho brania. Má ich skoro každý, kto AD zacne uzivat. Ono v podstate Citalec je este jeden z tych slabších AD, takze tie neziaduce ucinky by si nemala mat az take výrazne ako pri iných AD ktore su silnejsie.

Kazdopadne ono ked clovek zacina uzivat AD, tak psychiater mu spravidla vždycky predpise aj nejaky ten benzodiazepín ako napriklad lexaurin, ktory si ma spolu s AD dávat prve dva tyzdne, aby celkovo lahsie zvladal tie neziaduce priznaky AD. Tebe psychiater nic take nepredpisal ?

Ak nemás chut na jedlo, tak skus jest apson v mensich davkach a pomalsie. Napríklad obed nemusis zjest za 15 minut ale kludne aj za 2-3 hodiny. Rozdel si obednu porciu na 10 častí, a kazdu cast jedz po 15 minutach.

Mimochodom z akej priciny mas uzkosti ? Ono na uzkosti existuje aj liecba vo forme psychoterapii , teda zmena myslenia. Nehovoriac o tom ze na uzkosti je dobre aj magnezium, alebo obzvlast Guajacuran, ktory dostanes v lekarni bez predpisu.