Ahojte všetci,
potrebujem sa vyrozpravat a mozno aj poradit. Som par dni po rozchode s priatelom tkmer po rocnom vztahu, ktory vyzeral ze ma perspektivu. Jedinym problem ktory tu bol bola jeho ex, ktora vyrobila medzi nami za posledny mesiac vztahu dost nezhod, intrig, par krat som nasla dokazy ze ho kontaktuje a v postate sa mu vtiera. Po prvom probleme s nou sa jej zastaval, tvrdil ze na tom nie je nic podozrive,ze su kamarati, ku koncu uz prispustil, ze to nie je celkom normalne a nahodne , co sa stalo a robi to aby ma vyprovokovala. Myslim , ze iniciativa o kontakt vychadzala hlavne z jej strany, avsak nie som o tom 100percentne presvedcena, ze z jeho strany nic nebolo. Robili sme vo vztahu spolu vsetky veci , predstavil ma kamaratom, rodine, snazil sa so mnou komunikovat, boli sme spolu na dovolenkach, roznych vyletoch, dost veci za mna poplatil a boli to vysoke ciatsky. Nikdy sa nestalo, ze by bol na mna vyslovene protivny a hnusny. Citila som jeho naklonnost a vsetko vyzeralo na spravnej ceste. City prejavoval hlavne cinmy, nie slovami. Tiez sa vyjadril, zesom osoba, ktora ma velmi blizko k jeho idealu, mali sme spolocne zaujmy, rovnake nazory na vela veci ci sposob zivota. Nakoniec sa to dostalo do stavu ze som zacala byt nespokojna pretoze som zacala citit ze zaujem opada a nie je to co na zaciatku. Zaujem opadol zhruba v case ked problemy s byvalou zacali naberat na obratkach, zacala mi to cele vadit a snazila som sa ho dokopat k tomu aby s nou utal kontaty, co nebol ochotny urobit. Pri poslednej komunikacii tvrdil ze ma ma velmi rad, ale jeho city nie su take silne ako na zaciatku vztahu a nemoze mi zarucit ze sa prebudia zas. Rozist sa nechcel, ale ja som sa nakoniec rozhodla to riesit tak ze musime ist od seba, a az ked si usporiada myslienky v hlave, ukonci minule vztahy a zisti co ku mne citi/ neciti az vtedy uvidime co bude dalej. Momentalne neviem ako s k tomu postavit. Po rozchode sa aj ozval s tym ze ako sa mam, vyzeral smutny. Bije sa vo mne hnev a lutost, viem ze keby mu na mne zalezalo, byvalu neriesi a jasne ju posle prec a nedovoli aby nam narusala vztah a venuje pozornost mne. Na strane druhej nechapem ako je mozne ze pre mna robil vsetky veci, ktore by podla mna chlap ktory neciti k zene lasku nerobil
Co sa mu prehana v hlave?
Čo sa mu preháňa v hlave, je ťažko povedať, ale, že si v jeho srdci bola až na druhom mieste, to už môžeš vedieť s istotou. Mnohí chlapi robia tie maličkosti a veci, ktoré ženu presvedčia o tom, že ju má rád, že mu na nej záleží, ale až skutočne pri rozhodujúcich udalostiach a následných činov resp. nečinov muža, zistí žena, či ju ten muž skutočne miluje. To sa stalo aj tebe. V "bežných" veciach ako je zoznámenie s kamarátmi, výlety, príp. niečo za teba zaplatiť, ukazoval ti, že ťa má rád, ale akonáhle malo prísť k zásadnému rozhodnutiu ohľadne jeho bývalej - radšej sa vzdal teba ako jej. Tým aj vieš, kto je uňho na prvom mieste a koho skutočne miluje. Myslím, že si k tomu pristúpila veľmi rozumne, ono nemá zmysel byť vo vzťahu, kde žena vlastne funguje len ako záloha. A je určite pozitívne, že sa to medzi vami vyjasnilo skôr ako neskôr.