s priateľom sme spolu už dva roky, v poslednom čase mu začalo vadiť že sa nemaľujem. maľujem sa trochu, ja som bola vždy skôr za prirodzenosť tak si len zvýrazňujem oči, ale on chce aby som bola namaľovaná ako tie instagramové modelky. párkrát som sa tak namaľovala, ale ja sa necítim dobre s toľkým množstvom mejkapu na tvári, vtedy ma síce chválil že som nádherná, ale proste nemôžem sa tak maľovať stále, jednak to zaberie dosť času a necítim sa tak dobre. ako mu to mám vysvetliť?
priateľovi vadí že sa nemaľujem
patty, môj osobný názor po tých fotkách je taký, že to čo vyžaduje tvoj partner si viem predstaviť tak max.možno na silvestra, ale inak vôbec neviem kde inde by som niečo také nosila... ono čo som si všimla tak keď si dá žena nejaký lahučký makeup, maskaru, príp. veeeeeľmi jemnulinké očné tiene, príp. úplne nude rúž tak pre chlapa ako keby je úplne bez makeup-u. teda aspoň ja mám takú skúsenosť, že to je pre muža priam až neviditeľné :-D ale fakt to čo si poslala, že od teba chce by som si dala buď naozaj len na silvester alebo teda doma na postelné hrátky keby moc chce.. inak nie
@natalia-7 priložila som ukážku, on chce niečo také ako na prvých dvoch fotkách, ja sa na bežný deň upravujem nejak ako na posledej fotke. keď už niekde ideme tak sa namaľujem výraznejšie, hrubšie linky, výraznejší rúž, ale zase nie až tak ako na prvých fotkách, tak som sa namaľovala len párkrát v zime a raz mi povedal, keď som mala taký výrazný makeup, že škoda že tak nemôžem byť namaľovaná stále, vtedy som myslela že to myslí ako zo srandy, ale teraz sama neviem.. mne sa taký makeup ako na prvých fotkách doslova hnusí
ano lebo slovenske zeny prijimaju svojich muzov takych akí su :-D dobry for
A ešte dodám, že vyjadrenia ako "vyžaduje výrazný makeup" "ja sa upravujem, len to nepreháňam" sú dosť nekonkrétne. Kedže toto je dosť subjektívne vnímanie a možno tvoj partner naozaj vyžaduje extrém alebo možno to tvoje "upravujem, ale nepreháňam" je také, že chlap si ani nevšimne, že vlastne na tvári niečo máš... Alebo .....Ťažko to len z takýchto tvojich vyjadrení súdiť.
to co je za ko/ota ze sa mu pacia tie omietkove pi/e ???
No ale chodi s tebou takze sa mu isto pacis. A v kazdom pripade bud sama sebou! Nedaj sa nim zmenit lebo uz to nebudes ty. Nic v zlom ale ja by som sa s nim rozisla, ked sa mu nepaci nech si hlada tie instagramove babenky
Ja zas tvojho priateľa chápem. Tiež sa mi skôr páčia ženy, ktoré sa občasne nalíčia výraznejšie a tak celkovo sa líčia (som inak hetero)... Ono cieľom výrazného líčenia nie je mať na tvári kilo make-up-u. To vôbec nie je pekné... Ale občas nejaké výrazné dymové líčenie očí alebo linka na očiach alebo výraznejšia farba rúžu.. Pohrať sa trochu s farbami. Aj keď chápem, že v týchto horúčavách to nie je úplne ideálne, v lete skôr tak navečer.
Môj názor je taký, že ak sa mu vyslovene nepáčiš odlíčená/prirodzená tak je s prepáčením magor a takého muža by som pri sebe nechcela. Ale ak je to len o tom, že by rád mal pri sebe občas ženu, ktorá má výraznejšie líčenie, tak prečo nie??
aj som mu povedala že mi vadí mať toľko makeupu, vtedy len prevráti očami, chvíľku je pokoj a zase s tým začne, že som dosť obyčajná
@aktivista1 ja chodím upravená, hlavne keď ideme niekde von si sadnúť, len to nepreháňam, ale on vyžaduje taký ten veľmi výrazný makeup a hlavne teraz v lete keď sú horúčavy, je to pre mňa neznesiteľné mať kilo mejkapu na tvári, pleť mám inak peknú, starám sa o ňu. aj ked sa namaľujem, tak prirodzenejšie, som podľa neho dosť obyčajná :( už aj doma sa niekedy musím aspoň ako tak namaľovať
je to zakomplexovaný magor... ! pošli ho do riti.. ! nech si najde nejaku instagramovu pipku, ked sa mu ty nepáčiš...