s priateľom sme spolu už dva roky, v poslednom čase mu začalo vadiť že sa nemaľujem. maľujem sa trochu, ja som bola vždy skôr za prirodzenosť tak si len zvýrazňujem oči, ale on chce aby som bola namaľovaná ako tie instagramové modelky. párkrát som sa tak namaľovala, ale ja sa necítim dobre s toľkým množstvom mejkapu na tvári, vtedy ma síce chválil že som nádherná, ale proste nemôžem sa tak maľovať stále, jednak to zaberie dosť času a necítim sa tak dobre. ako mu to mám vysvetliť?
priateľovi vadí že sa nemaľujem
Vysvetli mu, že to nie je tvoj štýl a že jednoducho sa výrazne maľovať nebudeš
version
nehadz vsetko do jedneho vreca, svet nie je ciernobiely. Ja som vyrastala v rodine, kde otec alkoholik tyral mamu aj mna. Ako mala som si slubila, ze ja nikdy takzm zit nebudem. Ze si najdem dobreho a mudreho muza a toho budem celym srdcom lubit. Aa takeho mam. Nie vstekych zien su priority aby mal svaly, aby mal mercedes a dva baraky. Take priority maju mozno ,,nevyspele,, osoby, ktore este nikdy vazny vztah nemali.
Je rozdiel upravena a jak stetka :D a este aj doma. Ved to nedava zmysel, jemu sa bez makeupu proste nepaci.
smejem sa ako sa tu vzdy nadava na muzov ak chcu aby ich frajerka chodila upravenejsia alebo aby schudla ale to ake naroky maju dnes na partnera zeny ze by si muza tiez nevsimli keby dobre nevyzera to nespomenie nikto. Dnes aj priemerna zena o priemerného muza ani nezakopne tiez chce chlapa s peknou postavou ,dobrou robotou a pekneho.
Ani to nerob! Buď taká aká si a nemeň sa kvôli niekomu! To sa neoplatí! Teraz si zmyslí, že chce aby si sa viac maľovala a za dva roky to bude čo??
BJ_2 suhlasim s tebou ale zase nehadz vsetky do jedneho vreca. Su aj mudre zeny ktore chlapa nepotrebuju lebo vedia ze by ich len znicil. Ja naprijlad tiez ostanem navzdy sama a som takto uplne stastna. Mam na seba hrozne vela casu, takisto na kamaratov, psa, proste nemenila by som to.
Dobreho idiota si si nasla. Ale dnes nieje velmi z coho vyberat. Ale poviem ti rovno dopredu, ze lepsie ostat sama, nez idiota. Vy zeny neviete ostat sami, alebo mate nejaky problem, ze trpite takych idiotov.
Inak myslel som, ze si dala vlastne fotky najprv to by bolo super. Ale uz nedavaj, viem, co si tym chcela povedat. Ja som za prirodzenost, teda cim menej make-upu na zene, tym lepsie. Make up jedine na nejaku spolocensku udalost, ale tiez nie prilis vela. A inak zvysok casu ziaden make-up. Dobre ti radim, ostan sama, nebudes lutovat. Po 40tke vsetky znicene zeny, a same... a s vraskami. A ojazdene, kedze vystriedaju niekolkych. Mudra to vidi, a bud hlada tu vynimku, alebo ostane sama.
Ja mam taky pocit, ze problem dnesnych zien je, ze nemaju sebauctu. Teda nechaju si okolo seba tlkov, ktori im diktuju zivot, vydieraju ich emocne, a manipuluju ich. Vacsinou takymi nechutymi poznamkami... ale je to psychicke vydieranie. Z nejakeho nepochopitelneho dovodu, vy sa nechate vysavat. Ja to vidim, a okamzite takeho clovek poslem prec, aj z kamaratskeho vztahu (ked mam novu znamost, len co vidim, ze to robi, hned je konec). Vy s nimi ale este aj chodite, pustite si ich k telu... je to smutny pohlad. Ale robite si to sami. To utrpenie.
uff to je dalso pripad, chlapi maju vacsinou radsej prirodzenu krasu, neviem otravovalo by ma keby mi toto frajer hovori, to este aj doma sa mas hentak vymalovat ako velkonocne vajicko? :D :D Chudatko moje
Môj názor je ten, že ak sa to tu vôbec pýtaš, nemáš sebaúctu a hrdosť. V živote by som nebola s chlapom (resp. chlapčekom) čo ma chce len pre vzhľad a už vôbec nie takého, čo ma neberie takú aká som, aj nenamalovanu. Aj Saganova manželka sa nemaluje a je pekná a Sagan je na ňu pyšný. S takým cocotom by som veru nechodila. Ale možno ma prachy a svaly a to sa ti páči a preto sa nechas od neho zhadzovať, možno aby ti ho kamošky závideli alebo aby si nebola sama. Celé je to o tvojich hodnotách, ak ho chceš aj napriek tomu, zaslúžite si jeden druhého.
patty, môj osobný názor po tých fotkách je taký, že to čo vyžaduje tvoj partner si viem predstaviť tak max.možno na silvestra, ale inak vôbec neviem kde inde by som niečo také nosila... ono čo som si všimla tak keď si dá žena nejaký lahučký makeup, maskaru, príp. veeeeeľmi jemnulinké očné tiene, príp. úplne nude rúž tak pre chlapa ako keby je úplne bez makeup-u. teda aspoň ja mám takú skúsenosť, že to je pre muža priam až neviditeľné :-D ale fakt to čo si poslala, že od teba chce by som si dala buď naozaj len na silvester alebo teda doma na postelné hrátky keby moc chce.. inak nie