Ahojte, zaujimal by ma nazor muzov. Chcela by som vediet co v muzskom slovniku znamena, ked vam muz povie, ze sa mu paci kolegyna.
Nazor muzov :)
Rozmyslam aj nad tym, ze ci mi to fakt nepovedal naschval. Kedze na pracovisku sme boli iba my dvaja - ja a kolega.
Ako ja som mu ju natlacila do hlavy? Ako ja? Mna by to v zivote sa nenapadlo pytat take veci, ani by som sa to nepytala. On s tym prisiel, teda s tou otazkou, ci sa mi paci kolega. A ked mne dakto dava hlupe otazky, ja mu davam spat hlupe otazky. Ja neviem, akokeby sa ma spytal, ze ci mam natocene vlasy (pricom vidi, ze nemam natocene vlasy) a ja sa ho spytam taku somarinu istu, ze ci ma natocene vlasy, aj ked viem/vidim, ze ma take kratke vlasy, ze ani nema co si tam natocit.
Sima...
... ved ty si mu sama natlacila tu otazku do hlavy a cakala taku odpoved, tlacila si nanho a tak ked si mu niekolkokrat kladla tuto otazku tak ti len jednoducho odpovedla ze hej ale nic viac. Za vetou "Ano je pekna" by som nic nehladal. Bezna odpoved, ved ked nieje vyslovne skareda tak je pekna ale neznamena to ze sa jej chce dostat do nohaviciek a podprsenky alebo co.. Bezna neskodna odpoved.
Ja tiez bezne na nejaku zenu poviem ze je pekna ale neplanujem ju pomilovat..
Normalne mi dal strasneho chrobaka do hlavy. Lebo par krat, ked sme niekde boli na dovolenke a sa mi neskutocne zapacila nejaka zena a som o nej snivala, ze whow pozri na nu. Na obede aha pozri uz je tu, ake ma saty, ako dned dobre vyzera a podobne tak drzal ticho. Nic nula. A vseobecne take nerozprava a teraz take mi povie? Ja osobne sa po chlapoch neotacam, ani ich neriesim, ja mam svoj svet, kde si prezeram ako su zeny poobliekane, nastajlovane, potom sa kukam po psoch a po motorkaroch, alebo skor po motorkach. Ked som bola mladsia permanentne sme s kamoskami hodnotili chlapov, alebo skor chlapcov :D. Teraz uz to absolutne nerobim, ale po tomto incidentne mam sto chuti si najst nejaky objekt, o ktorom vyhlasim podobny status. Len tak aby pochopil ake je to prijemne. Pche.
:DD Joj, tak skoro kazdy pracovny den, mimo sviatkov, dovoleniek a podobne.
Simča píšeš že každý deň,
chceš povedať že soboty aj nedele? :-O
Ano ja nou niesom. :) Je to tak ako si popisal. On mi v podstate tuto otazku polozil ako prvy, ze ci sa mi paci kolega. Co mi prislo zvlastne, lebo vie, ze sa nijako specialne o inych muzov nezaujimam. Niesom ten typ. Tak som mu polozila tu istu otazku. Dva krat, lebo prvy krat sa robil, ze nepocuje. Ale takuto odpoved som teda necakala. Ked som sa k tomu o par tyzdnov vratila, povedal mi, ze hej, ze je pekna.
Ako sa mam zbavit tychto neprijemnych pocitov? Lezie mi to na nervy. Nehovorim, ze na to myslim pravidelne, ale obcas mi to prebleskne hlavou a vrie mi krv v zilach.
Simonka
ty tou kolegyňou asi niesi že?
Takže ten tvoj má nejakú kolegyňu ktorá ho priťahuje, je tak?
A trápi ťa veta ktorú vyslovil čo je logické, kedže s ňou trávi deň čo deň ... prepáč ale napadlo mi hneď noc čo noc... :DDD
Ale nie vážne, tak keď pred tebou túto vetu vyslovil, pravdepodobne mal na to nejaký dôvod. Aký?
A samotná veta znamená len toľko, že sa mu páči, teda, môže ho priťahovať duševne, že je milá, zábavná, sympatická, rozumná a rád s ňou trávi rozhovory.
Ale tiež sa mu môže páčiť fyzicky a ako tu podomnou napísal ktosi, že ju chce pretiahnúť, vytrtkať a tak.
A tiež sa mu môže páčiť aj-aj. Teda aj fyzicky aj duchovne.
Alebo ťa len ten tvoj provokuje, aby si žiarlila a nič za tým nieje.
musí sa mu veľmi páčiť keď riskuje a fantaziruje aj pred tebou. alebo ta skúša, dôvod musíš poznať sama že prečo
Praveze nezvykne o inych zenach hovorit, ze sa mu pacia, alebo ze je pekna a podobne. Celkom ma to frustruje no, ta predstava, ze je kazdy den s nou v praci.