Ahojte, zaujimal by ma nazor muzov. Chcela by som vediet co v muzskom slovniku znamena, ked vam muz povie, ze sa mu paci kolegyna.
Nazor muzov :)
Nick dievcazbanskejbystrice :DDD
však začni aj ty básniť o svojích kolegoch a uvidíš ako ten tvoj chumaj bude žiarliť :D
Toto som urobila ja svojmu keď stále rozprával o určitej žene ako super vyzerá a keď som ho začala ja provokovať to si mala vidieť ako si ma začal vážiť a venovať mi pozornosť len aby som mu nezdrhla za iným aj keď ten kvázi kolega v skutočnosti ani neexistoval lebo v práci mám samých obezniakov starých :DDD
Zachovaj sa podľa starého pravidla múdrosti:
AKO SA DO HORY VOLA TAK SA Z HORY OZYVA !
Otázka znie, prečo ťa to tak strašne máta? Je úplne normálne, že aj zadaným ľuďom sa páčia iné ženy/muži než len ich partneri. Preto nechápem celkom tvoju hystériu. Či by si bola radšej, keby si ani nevedela, nepočula, bola úplne naivná a myslela si, že len tebe sa vo vzťahu páčia iní muži, ale mužom sa iné ženy nepáčia? Páči sa mu kolegyňa, oznámil ti to po tvojom naliehaní a čo? Skôr rozmýšľaj. prečo mu tak strašne neveríš. Lebo ti to neoznámil hneď? Lebo ti to oznámil až po tvojom naliehaní? Možno si ani sám neuvedomoval, že sa mu páči, len mu bola príjemná, ale dosiahla si, čo si chcela a teraz môžeš hysterčiť nad takou blbosťou, že si tvoj priateľ dovolil povedať nahlas, že sa mu páči aj iná žena. To je skutočne ojedinelý a mimoriadny fakt u ľudí.
otazka znie
Co s tym mienis robit?
Trolo: Uz sa stalo, ale mne to aj tak vrtava hlavou. Nikdy take vyjadrenie nemal, ani na moje nabadanie a teraz zrazu. :-/
MiladaKe: Nieco podobne sa mi stalo, tiez som sa tak tesila do prace kedysi. Bolo tam par dobrych kuskov a tiez som bola zadana, ale tak to uz bol mrtvy vztah. No v kazdom priapade mi to nijak nepomohlo toto. :D
Zakladom vztahu by mala byt komunikacia, co tak si s nim sadnut a spytat sa ho? To, ze je pekna neznamena, ze s nou nieco ma alebo zeby ju chcel.
ale veď to je dobré že sa mu páči kolegyňa
si predstav žeby mal pracovať so škaredou kolegyňou?
no si predstav mať takú nesympatickú kolegyňu každý deň v práci?
veď to ako za trest toto trpieť... no...
tak sa mu aspoň práca stáva príjemnou a teší sa do nej...
Ale ved toto je absolutne nepodstatne. On sa ma to spytal a pomedzi to isiel daco hladat do vedlajsej izby, ci ma skutocne nepocul, alebo pocul to je bezpredmetne. Zacal s tym on a pointa je niekde inkde. Co tym chcel basnik povedat, alebo co presne to znamena, ked muz povie, ze sa mu paci nejaka zena, este taka, ktoru dennodenne stretava v praci, spolupracuje s nou a travi s nou dost casu, aj ked pracovneho. V mojom svete, ked sa mi dakto paci, tak to je celkom pruser, hlavne, ked sa nejedna o mojho priatela. Druha vec je, ked zhodnotim, ze je niekto pekny, to je jedno. Ale akonahle sa mi niekto paci, to uz je pre mna vyssi lvl.
Sima
citaj po sebe este raz, sama pises,
"Tak som mu polozila tu istu otazku. Dva krat, lebo prvy krat sa robil, ze nepocuje. Ale takuto odpoved som teda necakala. Ked som sa k tomu o par tyzdnov vratila, povedal mi, ze hej, ze je pekna".