Ako riešiť zakomplexovanosť?

Príspevok v téme: Ako riešiť zakomplexovanosť?
zakompllexovanyy

Ako mám riešiť svoju zakomplexovanosť? Mal som úplne zlé detstvo, ktorá neskôr definovala moju pubertu a teraz mám so všetkým problém...
- Neznášal som svojich rodičov už od 13, prial som im smrť, moje predstavy boli divné ..
- Zle súdim ženy, mám pocit, že všetky sú štetky, nedarí sa mi vo vzťahoch ani s kolegami/kamarátmi.
- Mám nízku empatiu.
- Trpím úzkostiami a často sa ľutujem aj ked viem, že by som nemal.

Ale inak sa mi darí, mám svoj život, prácu, len som veľmi nevyrovnaný a bojím sa, že to takto neprejde nikdy. V 16 som sa chcel zabiť po týždňovom zúfalstve skokom pod vlak, no nevyšlo a doteraz to nie je iné. A rady, aby som všetkým odpustil alebo išiel k psychológovi sú zbytočné, takto to nefunguje a žijem za hranicami.

Noaco

Osamostatni sa tym ze odises od rodicov. Myslim ze s tvojou povahou to nemoze byt nic tazke. To ze ti zivot skazili rodicia a hlavne asi matka ale neznamena ze nemozes zit novy vlastny. Prestan sa utapat v ziali. Nelutuj sa lebo spadnes este hlbsie. Zivot je kratky na to aby si si ho zneprijemnoval.

NoEmphaty

Ja mám tiež nízku empatiu (alebo ju nemám vôbec??), ale mňa to netrápi. Môžeš to využiť vo svoj prospech. Nie je to nič strašné.