13 rocna-obezna

Príspevok v téme: 13 rocna-obezna
Fatty

Prosim ludia pomozte mi mam 13 rokov 165cm a 67kg som dievca a stale sa prejedam minuly rok som schudla lebo som nejedla a stale som cvicila ale potom som zacala viac jest, prestala som cvicit a strasne som pribrala a stale priberam uz neviem xo mam robit dajte nejake rady ako sa neprejedat a tak, nechcem jest pravidelne lebo na to nemam cas ani a pravidelne sa mi nechce jest :( skor rady ako prestat jest

Cajocka

Jaaaaj! Tak prepáč. Máš takú divnú prezývku. Predstavovala som si chlapca. No, tebe by som aj tak odporúčila drepy a výpady s činkami :)

Cajocka

Presne tak ti mal aj môj kamarát. On vyskúš hocičo a nešlo mu pribrať. No začal potom makať, činky a na svaly a za pár mesiacov sa zmenil, vtedy to bol jeho zlom a teraz je sexy, tvoj vek je práve vhodný na makanie s činkami a možno si to časom zamiluješ :) a baby na teba budú letieť jedna báseň

nofatty

Cajocka asi tak :(
A u mňa to je tak, že čím viac jem, čím viac sa prejedávam, tak ja vôbec nepriberem, práveže schudnem..pribrať mi nejde vôbec

Cajocka

Moja, si dievča. Rastieš, narastú ti prsia, zoženštieš :) najskôr sa upokoj a zamysli nad sebou. Chceš sa zmeniť. To,že si cvičila je super, ale nepáči sa mi,že si nejedla.

1. Športuj,vykonávaj nejakú aktivitu :)
2. Obmedz sladké,radšej si daj ovocie :)
3. Ak máš stále chuť na jedlo, dávaj si menšie porcie častejšie :)

A hlavne, nauč sa žiť zdravo. Maminka ti určite pomôže. Nemusíš byť tučná. Môžeš vyzerať dobre, ja ťa však nevidím. Preto choď za maminkou. Ale stravuj sa zdravo. Raz budeš chcieť mať deti,šťastnú rodinu. Len aby si si nijako neublížila. Preto musíš jesť a nechudnúť nejdením. Stala by si sa anorektičkou. 1.chalanom sa nepáčia vychrdliny
2. Nemohla by si mať so svojim budúcim partnerom deti.
3. Neviedla by si šťastný a plnohodnotný život.

:) držím palce, maj sa rada, len si uprav stravu a kľudne cvič :)