Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim o relevantne odpovede, neviem co si mam mysliet

Príspevok v téme: prosim o relevantne odpovede, neviem co si mam mysliet
zeleny skriatok

Ahojte, vsetkym prajem pekny neskory vecer. mam jeden da sa povedat problem, vlastne som skor zvedava a vase skusenosti by mi velmi pomohli. Nakolko niesom presne rozhodnuta na aku vysoku skolu chcem ist, rozhodla som sa posurfovat po nete a skusit nieco najst. Jedna z prvych stranok, ktore mi vyskocili bola RIASEC.sk.. ked som sa dostala na koniec testu , pri odkliknuti chceli odo mna e mailovu adresu. nebola som si vsak ista co je za tym, preto som pockala do dneska a poradila som sa s priatelom. nakoniec sme sa dohodli, ze nato reagovat nebudeme, lebo by mohlo ist o fail a bala som sa to risknut. Ale neda mi to, lebo ak nahodou je to nejaka firma, ktora len chce zdierat ludi o peniaze systemom, ze najskor posli 4 ecka, ak neposles , budu ti chodit upomienky, uroky budu narastat az to pojde do exekucie, rada by som ludi nejak predtym varovala. Na fb sice su, ale skusenosti na forach ani nikde inde som nevedela najst. Preto vas velmi pekne chcem poprosit o vase skusenosti, ak viete nieco blizsie, budem vam velmi povdacna. Najma takym, ktori to odklikli a co sa potom stalo ma zaujima. Za ako dlho vam prisiel email s odpovedou, a druha dolezita vec.. zaplatili ste iba jednorazovo alebo ziadali cez email o dalsie poplatky ? Dnes ked zijeme v dobe akej zijeme, clovek sa uz musi bat pomaly o kazdy jeden cent, preto vopred dakujem za kazde precitanie a este viac za kazdy jeden prispevok. Ak je to nieco nebezpecne, urcite je nevyhnutne o tom vediet, preto sa pytam. Este raz vdaka. Pekny vecer :)