Milujem má?

Príspevok v téme: Milujem má?
Hopcuptralala

Ahojte....najprv mala vďaka že to čítate necháte mi mali komentarik
Takže som žena mám 23 rokov. A zoznámila som sa s jedným mužom ktorý je starší odomna. Zoznámili sme sa tak že nás dala dokopy moja kamoška s práce kde sme spolu robili. Ja už tam nepracujem.

No a chodíme občas spolu von. Boli sme v kine, na korculach, na káve, a keď sme sa lúčili dali sme si pusu.

Ale presne včera mi dal francúzaka...ja som bola v šoku :D ja ho považujem za kamaráta. Neviem čo mám robiť. Ja si neviem ani predstaviť že ja by som snim chodila. Ale zase mu nechcem ublížiť tým že si nájdem druhého. Čo mám robiť. ? On je veľmi dobry chalan ale kde tie city tam niesu ? Ale mám stále.chodit s ním von a potom sa ta láska ukáže? .
Naozaj neviem ako ďalej.
Porade mi vdka.

mokreslipy

Ano, presne tak,
ak ti chalan-muz ktoreho si doteraz brala len za kamosa vyuzije nejaku situaciu aby ti strcil svoj jazyk do tvojich ust a pobozkal na na francuzaka, tak ti tym dava jasne najavo ze uz nechce byt tvoj kamos ani za za neho nebral.
Ma zaujem o tebe v inej urovni chapania no urcite nie v kamaratskej urovni.

cucflek

tiez si nemyslim ze mas 23ale menej
Inac ked ti jazyk strcil do ust tak si sa nebranila ze?
A nic si mu nepovedala tiez ze?
Hned vtedy si ho mala od seba odtiahnut a povedat ze ho beries len za kamosa nic viac.
Kamosi sa nebozkavaju jedine na lice.

in blossom

neviem odkial si to nabrala. podla mna ta chce len pretiahnut. lebo ked je chlap zalubeny, aspon z mojich skusenosti, je velmi opatrny a urcite ti z nicoho nic nestrci jazyk do pusy :D zato presne, zazila som aj takeho, co chcel len sex a ten mi na prvom rande strcil jazyk do pusy, tiez uplne necakane, len ma isiel odprevadit. ty mas naozaj 23?

poradim38

No mojko, ty mas 23 rokov????? Ved mi to z toho prispevku pride ako keby si mala 14 a dostala si prvy bozk od chlapca a nevies sa z toho prebudit doteraz............. ak si dospela zena, vyzreta mentalne hlavne, ak to mas v hlave naozaj upratane, tak mu povedz na rovinu ze u teba tie city nie su....... a to je jedno akou formou mu to oznamis, ale oznam mu to urcite!!!!!!! Nie ze ho budes dalej zmotavat a chudak sa bude trapit......... a zas nie kazdy bozk znamena hned vztah....... takze zas to neber tak vazne......... a ked pises ze je starsi tak to urcite nemysli hned ze by skocil bozkom do vztahu............ prepac ale tymto prispevkom mi nepride ze by si bola na urovni 23 rocnej zeny........ asi si nemala vela vztahov ze????