Dobry den. Som velmi ale velmi asocialny clovek a najleosie sa citim ked som sama. Nedavno som videla video (dole ho mate) o muzovi ktory zije v aute a je proste vsade sam. Vozi sa atd.. az na to ze ja by som z toho auta aj vystupila sa prejst sama, ist do kina sama a proste vsetko sama. Chcem sa spytat, je vobec mozné zit v aute ? S pracou ako kurier, pripadne nieco kde nie su ludia. Co si o tom myslite ?
Chcela by som žit v aute
Mate pravdu bol to blby napad. To s tym kamionom by bolo fajn az na to ze je to velmi zodpovedne a mne robi problem zaparkovat s malym Puntom a nieto este s kamionom.
Ale urcite nejaky mini domcek niekde mimo ludi, macku, psa, pracu kde nebudem musiet moc komunikovat s ludmi a som stastny clovek. Nic viac mi netreba.
Sprav si vodicak na kamiony a zamestnaj sa na turnusy. Vodici kamionov su sebestacni a vedia zit v autach. Kabiny su priestrane a vybavene na dlhodobe zitie.
Co sa tyka trvaleho bydliska, nahlasis sa na obecny urad. Tak ti bude chodit posta.
Trolo - To neznamená, že tak nikto nežije. Na svete je 7 miliárd ľudí. Jeden sa určite nájde.
Dost ludi zije v karavanoch. Tam mas vsetko, spalnu kuchynku wc, mini-kupelku. Na SK uz som tiez o takych pocula. Videla som dokument, kde takto ziju pary, aj s malymi detmi (cesi nemci holandania ai, v usa je to bezne).
kto naozaj niečo chce a potom túži tak to dosiahne.. len sa nesmie nikým odradiť.. ty vieš čo cítiš a len ty vieš čo chceš.. skús a uvidíš.. ale priprav sa na realitu.. nie je to vždy také aké by sme to chceli mať.. ak naozaj niečo chceš tak cestu si k tomu dokážeš nájsť
Ale hlavne to bol serial nie skutočnosť. :D
Patrik38 - Mohla by auto pristaviť niekde v prírode, ďalej od mesta a tam bývať.
Videl si seriál Mentalista ? Hlavná postava Patrick Jane, žil od polovice 6. série v karavane v prírode. Ale on mal aj veľa peňazí, alebo si ich mohol ľahko zarobiť, hraním pokru. Ale aj pracoval.
Podľa mňa WC neni problém, už na dedinách bývajú verejné WC ale čo sprcha. Kam by ti chodila pošta? Mohla by si mať vôbec účet bez trvalého bydliska? Ja by som zamestnanca veru nechcel čo by nemal trvalú adresu.
A kde by si chodila na WC ? Do prírody ?
Čo keby ťa tam niekto videl ? Osobne alebo na kamerách, ktoré by si si nevšimla.
Nie je to zlý nápad, ale nechcela by si karavan ?
Pri dnestnych zakonoch to velmi mozne asi nieje .. resp. Dodavky niesu kontrolovane kedze spadaju do 3,5 tony alebo osobne auta ale co myslis ? Kolko toho volneho casu by si mala ? Od rana do vecera by si jazdila a v noci spala .. nikto nechce kuriera ktory nieje express .. v tom pripde by si musela ozaj cele dni jazdit . Predstava zivota ze cestujem autom v nom aj spim alebo v stane atd je pkna ale clovek musi aj pracovat a zarabat . Neda sa to spojit aby obe veci boli efektivne ..Skus sa vratit do reality ;)