Dobry den,mozno chcem poradit,mozno sa len vyrozpravat o mojom trapeni,asi teda zacnem od utleho detstva,kde ma zneuzival moj vlastny otec,vyrastala som po rozvode mojich rodicov s mamou a este dvoma sestrami.Po skonceni strednej skoly som rychlo otehotnela a vychovavala som dieta sama,partner bol stale prac.vytazeny,nakoniec sme sa rozisli co bolo lepsie pre nas oboch,ja som po MD zacala hned pracovat a maly chodil do skolky,vsetko bolo super a darilo sa mi nemohla som sa na nic stazovat,az jedneho dna prisiel do mojho zivota dalsi muz do ktoreho som sa uplne zalubila a prezivala som krasne obdobie po cca 1 a pol roku sme sa usilovali o babätko,nakoniec sa podarilo a otehotnela som a tym to vsetko zacalo,po prestahovani k nemu,zacal sa uplne inak spravat,za vsetko mi nadaval,nic sa mu nepacilo co som urobila,urazky,nadavky,ponizovanie bolo na dennom poriadku k tomu pribudly facky,sacanie,po cca 3 mesiacov som odisla aj s mojim synom ku sestre ktora mi pomohla a po narodeni mojej dcery sa zacal ozyvat,chce ma o moju dceru pripravit a pretrvava to bohuzial dodnes,uz niekedy psychicky nevladzem sa vlacit po sudoch atd......tych chlapov co som mala vo svojom zivote skutocne rada,tak mi velmi ublizily.Dlho som sa spamätavala z tohto druheho rozchodu,neviem kde robim chybu a co robim zle.Neznasam potom vsetkych chlapov naokolo a myslim si ze kazdy klame,podvadza,je nasilny clovek.Ja nie som zla,nikdy som nikoho neobmedzovala a nie som ani ziadna hysterkaCo si o tom vy myslite?Dakujem za kazdu odpoved.
Nenavidim chlapov
Ahoj. Všetci chlapi ti ukazujú tvoj nevyriešený vzťah s otcom. Ak chceš, aby sa to konečne zmenilo treba to spracovať v podvedomí. Pomohla by ti terapia podvedomia. Tu je moja stránka. Tam je všetko podrobnejšie vysvetlené. www.vesticalubomira.wixsite.com.
A s prvym ti to preco nevyslo? Aj on sa tak spraval?
Zato ze si nevies najst normalneho chlapa tak sme vsetci zli. Dava to logiku
Svagrina sa sla vydavat. Vravel som jej, ze dobre poznam toho chlapa, ze to je nasilnik, ze v skole mlatieval hocikoho, ze nie je to dobry clovek. Ona, ze on je dobry na nu, ze to bude ok. Rozviedla sa az po 2 detoch a zlomenej sanke a vytrpela si pri nom pozehnane. Mozes si tipovat, koho si nasla, presne takeho isteho, ktory okrem nej zmlatil aj svokrovcov. Moja rada je, ked si niekoho najdes, popytaj sa na toho cloveka ludi, ktori ho poznaju a pozorne ich pocuvaj, nedavaj na svoju intuiciu, nemas ju. A neboj, su aj dobri chlapi, len ich je menej, treba byt trpezlivy pri ich hladani.
Pokus
Na vztahu zeny k muzom velmi zalezi aky mala v detstve muzsky vzor.
Asi budes musiet s pomocou psychologa na tomto pracovat, pokial chces mat v zivote harmonicky vztah s muzom.