Ahojte . Takze po neurologickom vysetreni mi bolo povedane ze mam totalne rozbity nervovy system. Tazku tetaniu .
Ludia ako s tym zijete ako sa liecite ako sa vam dari fungovat ? Mam neustale priznaky tazke dychanie vecer sa mi tak tazko zaspava trpne mi hlava koncatiny toci sa mi svet atd . Dostal som magne 6 forte a lieky spitomin . Lekarka mi povedala ze mam oddychovat ? Ake mate akusenoyi s tetanickym syndromom ? Ako sa s tym naucit fungovat ?
Tetánia
Prdlajs tetania... tiez som ju mal diagn. Zameraj sa na viry, parazity, mykoplazmy, chlamydie, borelie atd... Nieco z toho to sposobuje.
Ahoj takže ja mám tiež tetaniu a to je proste také že s tým sa musíš naučiť iba žiť ... Mne to zistili keď som mala doslova kŕče v lytkach a bolesti hlavy, tŕpnutie rúk ... Dali mi Magne B6 a to pretrvávalo... potom som bola u neurologočky a ona mi predpísala tiapridal lenže povedala že ak mi to nezaberie tak že potom jedine psychiater .. po týchto tabletkách mi bolo úplne hrozne takže potom obvodný mi poradil tak že toto sú lieky na upokojenie a že ak mi nerobia dobre tak ich mám vysadiť a brať iba magnézium že buď 2x za deň vo forme tabletiek alebo to striedať napríklad ráno šumivé a večer B6