Ahojte, zachvilku mam 14 a meriam 172cm... No prsia rovne.. Rast do vysky by som chcela zastavit posilováním ale nezastavím tým aj celkovy vývin? Moji rodičia meraju: Mama-165cm
Oco-188cm koľko myslite ze este vyrastiem?
Da sa zastavit rast
Môžeš byť rada ja meriam v 16 tich 163cm a naozaj by som chcela byť o niečo vyššia aspoň ako ty ale tak ako všetko má to svoje výhody aj nevýhody ... Ale môžem povedať podľa toho o čom sa rozprávali chalani ktorich poznám a merajú aspoň 1,85m (+) že osobne im sa páčia viac vyššie dievčatá 1,75 cca ... Ale tak bavili sa aj o iných veciach ... Láska a tak... A rast môžeš zastaviť teda som o Tom počula že ak pôjdeš k obvodnému lekárovi že je nejaká injekcia na to alebo niečo také
Nie, rast nezastavíš, je daný geneticky.
Vysku mas super za ktoru by zabijalo vela dievcat.:P Podla mna za nas zmutovany rast moze maso ktore obsahuje rastove hormony ale kludne mozu byt aj v mliecnych vyrobkoch. Aj ked presmerujes ziviny z jedla ku svalom je otazne ci to pomoze lebo ja som cvicil od mojich 15tich a do mojich 26 rokov som este podrastol nejake 3cm a to som daval telu zabrat.