Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa vyrovnat s tym ze som o vsetko prisla

Príspevok v téme: Neviem sa vyrovnat s tym ze som o vsetko prisla
Katus22

Caute, necakam ze tu budete vsetci IT profici, ale musim sa spytat. Pokazil sa mi pocitac, musela som bez zalohovania vratit vsetky nastavenia na tovarenske cez One Key Recovery. Resp uuuple na zaciatok. Cize vsetko co som v nom mala je naozaj fuc? Neexistuje uz ziadna moznost ako sa k tym veciam dopracovat? Neviem sa akosi zmierit s tym ze som prisla o vsetky fotky, videa, poviedky atd.. Naozaj sa s tym musim rozlucit? Nejako sa mi nechce verit ze sa to v takej vyspelej technológii neda uz vratit :-(

Katus22

musela som dat one key recovery lebo nevedel vobec nacitat windows, vzdy sa pri startovani vypol a hotovo, ani nepipol...cize je tam sanca ze je to este niekde? aj ked sa to vratilo na tovarenske nastavenia?

0vecka

preco si obnovila povodne nastavenia? predtym sa to dalo v pohode skopirovat. To mas normlany pc s hdd? su recovery softwari ja by som to skusil podla mna mas slusnu sancu ze este nieco zachranis

Katus22

to ze to nebolo zalohovane myslim, ze to nebolo nikde ulozene na externom disku, vsetko som mala vylucne v pocitaci a teraz tam nemam nic... normalne v priecinkoch hudba, obrazky, videa ale vela veci som mala v priecinku stiahnute subory a dokumenty.. nie je to aj tak sucast C:? ci aj to sa malo dat nejako zvlast? Len ma zaujima ci sa da este nejako k tomu prepracovat alebo jednoducho je to navzdy v cudu....

Majkrakova

No, počkaj, počkaj, ale ako bez zálohovania ? To si nemala ani na pevných diskoch C alebo D, len v priečinku obrázky, hudba, videa ? ?