vysporiadanie sa s rozchodom-ako

Príspevok v téme: vysporiadanie sa s rozchodom-ako
smutna37

Ani neviem ako začať. Neviem sa vysporiadať z rozchodu, viem, ze je to cca 3 mesiace, ale stále dookola sa to vo mne otvára. Tie rany sú velke. Bola som s priatelom 1,5 žili sme spolu, mam dieťa z predchádzajúceho vztahu. Chodili sme spolu na dovolenky, ked prisiel víkned,tak sme sli s detmi do roznych parkov, víkendové dovolenky, všetko bolo super. Nastupil do práce a tam sa začal začarovaný kruh. Ja som prestala už na začiatku akceptovať, že chodí domov neskoro, ked prišiel domov, tak pretelefonoval hodiny, ja som sa cítila ako na vedlajsej kolaji, dlho sme sa o tom rozprávali, naše nekonečné témy o našom vzťahu. Začal si všímať len svoje dieťa, natruc, cítila som sa hrozne, plakala som, trucovala. Ale stratit som ho nechcela. Ked boli jarne prazdniny, tak odisiel na tyzden na sluzobnu cestu, pritom sme si povedali, ze par dni stravime s detmi, ale kedze on nemal svoje dieta doma, tak si naplanoval sluzobku. Ja neviem, co sa vo mne udialo, ale odisla som od neho, velmi ma to bolelo, ale pri stahovaní som nemala ziadne vycitky. Vycitali sme si navzajom kopec veci. Ja jemu, ze sa mi malo venuje, on mne, ze ho stale buzerujem. Vsetko riesil so svojou mamou, vadilo mi, ze ona vedela vsetko a ja som sa citila blbo, tak som sa ani nepytala. Viem, mala som ho podporovat, ale trapila som sa a komunikacia uz nepomahala ani jednemu z nas. Ked som odisla, plakali sme na druhy den do telefonu, ale nepovedal mi, ze vrat sa. Stravili sme pred casom spolocny víkend, tam sme rozobrali vela veci, ale on tvrdi, ze chce byt sam, ze sa chce venovat firme, ktoru rozbieha, chce cvicit, venovat sa svojej rodine. Viem, nemali sme sa stretat, pretoze to moje rany velmi otvorilo. Stale keci dookola, ze neveri, ze sa neuvidime. NEviem, velmi sa tym vsetkym trapim. Uvedomujem si, ze on nebol chlap do rodiny, ale po mojom stroskotanom manzelstve, som bola velmi stastna, ze som nasla muza snov, len ako sa ukazalo, on ani nechcel budovat rodinu. Chyba je na oboch stranach, viem, ja som emocne dost nastavená, chcem zabudnut, pretoze viem, ze to nema vyznam, ale nedarí sa mi to vobec, len sa trapim a rozmylalm. Kazdym dnom si hovorim, ze prestanem,ale ked sa vratim do svojho domu, tak sa citim prazdna, sama. Mam dieta, uz pomaly v puberte,ma svoje zaujmy, na mne je len aby som oprala,ozehlila,navarila... a mna to vsetko nici viac a viac.... :(

▲ Inzercia

Martinka23

Dobrý deň,chcela by som sa poradiť možno, len aby ma niekto vypočul a preto som tiež zavítala tu na toto fórum keď tu čítam vaše príspevky lebo tiež mám obdobie plne stresu,úzkosti,zúfalstva,nespavosti všetko je zlé a nič sa nedarí.Mám už druhé dieťa dcérku nedávno som ukončila MD vrátila som sa naspäť do práce,to všetko je fajn a nesťažujem sa,problém je v mojom bývalom ex-partnerovi,ktorý mi robí do slova zo života peklo poznáte to začiatky krásne všetko je ako v rúžovom sne a predstavujete si spoločne aj krásnu budúcnosť.No po čase sa z toho sna aj zobudíte a po 1 a pol som otehotnela nasťahovala sa k nemu do spoločného bytu a tam to všetko začalo po pár týždnov,urážanie,osočovanie,ignorovanie,nadávanie,proste psychický teror,fyzicky len sácanie a pár faciek denne,vydržala som to cca 3 mesiace na môjho syna z prvého vzťahu nebol o nič lepší tak sme odišli preč,celé tehotenstvo som bola sama bez opory milovaného partnera.Až pri pôrode si spomenul že ma dieta a chodil za nami do nemocnice a hrál sa na dobrého otca,nič sa nezmenilo v jeho správani a snažil sa ma pripravit o moju jedinu dcéru čo mám,ťahá sa to až dodnes,lebo ju chce do svojej starostlivosti a mne tým len ublížiť.Je to dosť komplikované a už som niekedy z toho dosť zúfala a psychický vyčerpaná,doslova unavená.Pred tým som sa na nič nesťažovala a ani sebamenšie problémy ma tak nepoložili a nevyčerpali ako toto čo je úplne nekonečný kolotoč.