Ahojte. Prosim poradte mi. S priatelom som mala cez vikend nechranenny pohlavny styk. (moj 16 den cyklu). Neurobil sa do mna. Menstruacny cyklus mavam pravidelny. Menzes mi mal zacat az o 8 dni. No dostala som ho uz vcera.slabsi ako zvycajne...cim to moze byt!? Mozem byt tehotna??....Antikoncepciu neuzivam. Dakujem
Som alebo nie som tehotna?
V tvojom veku je ešte normálne, že nemáš pravidelnú menštruáciu
To celé tvoje spinenie môže byť len príznak ovulácie. Ale samozrejme keď raz sexujes bez ochrany...vždy je určitá pravdepodobnosť,že otehotnieš. Počkaj ešte tých 8 dní a urob test, hádam nebudeš tehotná keď nevieš ani elementárne veci o sexe....lepšie keby si ho asi nepraktizovala.
Osobne si myslim, ze asi nie si v tom.
Test si mozes spravit az o 10 dni po styku.
Zena moze otehotniet vzdy, aj cez menstruaciu, ale su k tomu potrebne partnerove spermie.
Dovolil som si skopírovať z rovnakej témy, čo tu bola dávno:
"z kvapiek lasky ako takych sa neda otehotniet, no ked partner nejaku chvilu pred sexom s tebou ejakuloval tak sa moze stat ze nejake spermie v mocovej trubici ostali a z toho sa uz otehotniet da. ta predejakulacna tekutina sa tvori v prostate a tam sa spermie netvoria :D sluzi na zlepsenie prostredia pre spermie a taktiez aj ako lubrikant."
celá téma tu: www.zdravie.sk
Nie je na test este skoro?? Ked to cele bolo pred 4 dnami....
Ked sa do teba neurobil ako môžeš byt tehotná.preboha
Oveľa viac ako my tu ti pomôže tehotenský test. Takže šup do lekárne, nech hneď vieš, na čom si.