Tabletky na chudnutie-MINAXIN

zuzana123

Moze Minaxin brat aj osoba co uziva tabletky na vysoky krvny tlak? Moja mamina chce schudnut a uvazuje o tejto alternative.

RNG

zlozenie a navod na pouzitie som nasiel na -odkaz odstránený-
Vyzera celkom dobre, samozrejme pri zmenenej diete a cviceni, ako vsetky ostatne
Davkovanie vymedzuju na max 2 denne, co nie je privela, ja by som isiel aj na viac alebo pridal aj ine zlozky.
Podstata termogennych latok je vyssie spalovanie tukov, co by mal clovek citit a potit sa po pouziti.

anonymus

vitasia a ked dojdu tabletky a pride chut na jedlo,co potom?pojdes do obchodu a kupis dalsie balenie?a potom dalsie?a do konca zivota budes kupovat len tabletky???namiesto jedla?zamyslite sa hmmm.a nenicte si svoje krasne tela!hoci mozno ste trosku pri sebe,to nevadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!radsej sportujte

vitasia

čo sa týka Minaxinu:Kolegyňa ho začala užívat a viditelne schudla,nema vôbec pocit hladu a ani chuť na sladké.Pokusim sa ten zázrak brať aj Ja.Ale nie každemu sa môže splniť sen byť štihla.Totiž každý organizmus je iný.Ale odporúčam

harmonia

Aj som si vcera hladala na nete Minaxin, dozvedela som sa o nom. Zatial neviem, aky je, ale brala som uz kopu blbosti, co nezaberali. Neviem preco, ale mam pocit, ze bude ok. Vychadzam z toho, ze uz som brala od nich Minapent /na menopauzu/ a bola som velmi spokojna.Pozrite si www.valusun.com. Drzim palce! Chystam sa to tiez skusit, neskor dam vediet, ako zabral :-)

lenda

Beru Minaxin krátce, zatím jsem nezhubla, ale bude to asi fungovat.Už si vůbec nevzpomenu na sladký, což bylo dříve moje nejoblíbenější.Díky tabletám jím mnohem menší porce, nemůžu do sebe normální porci vůbec dostat. Věřím, že i ta váha půjde dolů. Držim palce při hubnutí.