Ľudský a dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Ľudský a dobrý zubár v Bratislave
Zvonilka

Zdravím, viem, že tu už bolo veľa takýchto tém, ale chcela by som sa spýtať aj tak osobne. Mám problém - veľmi sa bojím zubárov a 6 rokov som nebola u zubára (prosím nestrašte ma, ja viem, že som mala ísť, ale strach bol vždy silnejší, keďže si spomínam na svoju predchádzajúcu zubárku, u ktorej to vždy veľmi bolelo).

Každopádne, prosím, poraďte mi zubára (aj súkromného), ktorý je naozaj odborník a má ľudský prístup. Ideálne v Bratislave. Ak je to možné a niekto taký existuje, hlavne niekto kto mi nebude chcieť vytrhnúť zub ale zachrániť ho. Niekto, kto so zubami vie robiť "zázraky" a má ľudský prístup k človeku, ktorý sa bojí zubárov. Veľmi pekne prosím, poraďte ak poznáte zubára, ktorému by som sa mohla zveriť do rúk a nebáť sa, že mi vytrhá zuby alebo prílišnej bolesti.

Je mi jasné, že to nebude lacná záležitosť, ale ak by ten zubár mal rozumné ceny, bola by som naozaj veľmi rada.

Trochu si cítim jeden zadný zub, takže už to naozaj nechcem odkladať. Veľmi pekne Ďakujem za rady a Vaše tipy.