Ahojte, mám problém Keď spievam tak je to v pohode proste normalny hlas, no keď spievam výšky (skusala som aj operu- podarilo sa) tak mám uplne iny hlas. Otec mi raz povedal že keď spievam výšky že ako keby pres ním stal úplne iný človek. Hovorím tomu že mam 2 hlasy. Nikto mi nechcel UVERIŤ ale potom som im to predviedla a podedali že nikdy take nič nepočuli ,ani že sa s tým nikdy nestretli. Vysvetlujem si to nejak takto:
Normálny človek má 1 šnurku (teda vaše hlasivky) no ja mam tiež jednu šnúrku no na polky rozrezané.
Normal. Človek. Ja
2. 1.
-------------------------- ----------- ----------
No 1. Znazornuje ako normalny hlas no 2. Znázorňuje ako ten hlas druheho človeka no vsetci čo ma počuli spievať mi vravia že obydva hlasy su pekné no ten 2. Hlas je krajší.
Nikdy som nemala nejaku vážnejšiu chorobu z hrdlom ale poslednou dobou za 1rok som.chytila 4x.anginu ale toto sa už objavilo v mojich 11 rokoch.
Prosím napíšte mi do komentara co si o tom myslíte aky je váš názor a ,či ste sa s tým už niekedy stretli po prípade ako niekoho s takimto problemom poznáte. Moja email adresa je:
pivojarad@gmail.com