Ahoj. Ako si najst priatelku ak som lezbycka a nikoho v mojom okoli s takou orientaciou nepoznam. Kde mam hladat. Prosim poradte mi. Ďakujem.
Ako najst lezbicku
napis svoj mail a napisem ti :):):)
Bude to asi tým že som to doteraz ani nečítala ... Ale už v názve ma zaujalo to "z"
Pravdepodobne má o koliesko viac viac ľudí okolo teba ako len ty sama:-) WOW.
Ono "really terrible" nie je to, že si hľadáš lesbičku, príp. trpazlíka, ale skutočne hrozné je to, že keď sa vydáš a po čase zistíš, že tvoja priateľka je hetero namiesto toho, že by mala byť lesba a ty o sebe zistíš, že si ASEXUÁLNA (ako ja). A že popri tom zistíš, že máš štyri babičky, štyroch dedkov a tvoja teta je vlastne sestra tvojej mami, dcéra tvojej babky a tvojho dedka, manželka tvojho uja alias tetoša. Niekedy zistíš, že na život sa nechytá ani science fiction:-D
Trol, a ty mas kolko rokov? :D "z" namiesto "s" ta zaujalo, ale ze tam ma tvrde "Y" namiesto "I", to nie? :D K teme - poradila by som ti, ale urcite by som rada vedela dopredu tvoj vek. Ak mas menej ako 15, ver tomu, ze partnerku este nepotrebujes :D A ak ano, ak je to tvoja velka tuzba, tak ti nebudem radit veci, co by som napisala dospelej osobe. Nuz...aj tak si myslim, ze toto je fake tema, ale sak radi si pokecame s vymyslacom tem :D Najma ked napise slovo lezbYcka :D
Bud je toto úplný trio alebo máš 10 rokov ... Že nevieš že sa to píše lesba a nie "lezba"