Menštruácia každé 3 týždne

Príspevok v téme: Menštruácia každé 3 týždne
zuzuliik

Dobrý večer ženy...
Mám jeden "problém". Mám menštruáciu približne rok a viem, že za tak krátky čas sa cyklus ešte nevie stabilizovať. Asi od septembra alebo októbra pozorujem, že mi menzes chodí každé 3 týždne namiesto 4. Mám kalendár do ktorého si zapisujem každú menštruáciu od mojej prvej, najprv mi zvykla chodiť neskôr, teraz už asi pol roka chodí pravidelne každé 3 týždne (na 90% mi ten kalendár dáva správny dátum, 2-3 dni hore-dole). Je to veľmi otravné, keď sa už teším, že mám na mesiac pokoj, otvorím kalendár a tam na mňa vybafne infoška, že o 18-20 dní opäť dorazí peklo.
Je nejaká šanca, že sa ten cyklus ešte predĺži alebo nie? Viem, že ešte môžu nastať zmeny, ale keď už tak dlho pravidelne chodí každé 3 týždne, začínam mať obavy, že sa budem musieť vystavovať menzesu niekedy 2x do mesiaca.

Ďakujem za všetky rozumné rady.

AnyViky1409

Podľa ma sa ti to ešte upraví ja som mal tiež minulý mesiac problém že mi nedorazili asi 2 mesiace...nič sa neboj :)

Bnb

Bolo by mozno dobre keby si skor napisala aky dlhy mas cyklus aj s menstruaciou. Za normal sa povazuje 21-31, takze to mas poriadku urcite. Az ked by to bolo prilis silne na taky kratky cyklus vtedy by to bol problem.

chimchim

Ako si sama spomenula, tvoja menštruácia sa za rok nestihne úplne stabilizovať, preto si myslím, že sa ti menštruačný cyklus predĺži. Ak však nie, 21 dňový cyklus je považovaný za normálny, samozrejme s primeraným krvácaním.