Zdravím,nebudem konkrétne menovať o aké stránky ide,jednoducho stalo sa to že ja som založil jednu originál stránku na instagrame,stránka je kvôli našej spoločnosti,stránka funguje niekoľko rokov,lenže stalo sa to že niekto vytvoril stránku,názov rovnaký akurat tam bolo pridané niečo,lebo presne rovnaký názov byť nemože,niekto tam pridáva fotky ktoré neboli mu povolené pridať,na instagrame tvrdí že je originál stránka a pritom to pravda nieje,vadí mi to že niekto vytvoril falošnú stránku kde pridáva naše fotky a snaží sa ľudí prehovárať že ta jeho stránka je originálna a pritom je vytvorená pár dni a tá moja niekolko rokov a nikto s tym nemám problém,pomáha to našej spoločnosti...viem že sa dá nahlásiť fotky a správcovia instagramu bedia fotky zmazať a poprípade celú stranku...robil to už niekto? Potrebujem to súrne,neviem ako na to,tak bude rád za každú jednu pomoc,ďakujem vopred za odpovede,pekný deň
Instagram-súrna ponoc,asi to sem nepatrí,ale potrebujwm súrne pomocť
Ide vlastne o to že to musí nahlásiť viac ľudí ... A v priebehu pár hodín alebo dní to odstránia... Neviem ako presne to funguje pretože ja keď som nahlasovala tak to trvalo 2 dni
Hej, normálne to nahlas a požiadaj pár ľudí o to isté ...
How do I report something inappropriate when using Instagram on the web?
To report someone's account, go to their profile and click next to their username. Select Report user. ...
To report a post, click below the post. Then click Report inappropriate and follow the on-screen instructions.
zabralo to 3 sekundy na googli. naco pouzivas ten internet ked nie na taketo veci??