Nejaký kvalitný opaľovací krém? Pri ktorom sa ozaj opalim?

Príspevok v téme: Nejaký kvalitný opaľovací krém? Pri ktorom sa ozaj opalim?
Femina987654321

Dobrý deň ... Aký faktor a akú značku by som si mala kúpiť ? Kedysi som nepotrebovala ani opaľovací krém ani sprej a opalila som sa pekne do hneda ... No minulý rok začiatkom leta som sa spálila a no že fest a potom som sa vždy už úplne chránila pred slnkom ... Radšej som bola v tieni ako na slniečku ... A teraz som biela ako stena tak tento rok sa budem pekne opaľovať aj pri mori a tak

bianca.pp

doporučujem tento v spreji -odkaz odstránený- sama ho použivam a som nadmieru spokoná. Len po opalovani na natri kremom po opalovani

bianca.pp

doporučujem tento v spreji -odkaz odstránený- sama ho použivam a som nadmieru spokoná. Len po opalovani na natri kremom po opalovani

Brigitte0987

Za mna nubian, ten uplne klasicky olejcek... je lacny a super sa pri nom vzdy opalim, ja mam OF 10 a nestalo sa mi ze by som sa spalila, aj ked som minuly rok bola na dovolenke kde bolo naozaj silne slnko, uplne mi stacil... ale vsimla som si ze ta znacka nubian rozsirila sortiment co sa tyka tych opalovacich pripravkov, minule som videla v obchode ze aj opalovacie mlieko maju a aj starostlivost po opalovani... no neskusala som ale ked chces mozes vyskusat... ale za mna roky nubian :)

Brigitte0987

Za mna nubian, ten uplne klasicky olejcek... je lacny a super sa pri nom vzdy opalim, ja mam OF 10 a nestalo sa mi ze by som sa spalila, aj ked som minuly rok bola na dovolenke kde bolo naozaj silne slnko, uplne mi stacil... ale vsimla som si ze ta znacka nubian rozsirila sortiment co sa tyka tych opalovacich pripravkov, minule som videla v obchode ze aj opalovacie mlieko maju a aj starostlivost po opalovani... no neskusala som ale ked chces mozes vyskusat... ale za mna roky nubian :)

AnyViky1409

Počula som že Bioderma je skvelá...no stojí 18 alebo 15 eur..skús sa pozrieť na NOTINO tam ho nájdeš za lacnejšie..