Patologicky štrukturovaná osobnosť

Omen

Radka, ak ti psychiatrička nenapísala do papierov diagnózu, ale len konštatovanie "patologicky štrukturovaná osobnosť" a ty nevieš/nerozumieš prečo "by si mala lieky brať", tak to preber s ňou. Nech ti to ona vysvetlí, prípadne sa daj diagnostikovať iným psychiatrom alebo psychológom. Si dospelá, je na tebe či lieky budeš brať alebo nie, či vyskúšaš predtým inú alternatívu, ako sa rozhodneš. Nakoľko neviem aké konkrétne problémy máš a či sú prechodného alebo trvalého rázu, neviem ti viac poradiť.
A tú diagnózu pani "doktorky" na hlavu, čo ti tu napísala, si nevšímaj! Tak sa drž a nech už máš akékoľvek problémy, prajem ti, aby si sa z nich dostala! : )

Radka_6

no to je pravda ze moc prezivam situacie ktore sa mi deju .... len neviem ci az tak ze by som mala na to brat lieky :-D ....a mam 22 a inak velmi dakujem za kazdu jednu odpoved

ped

Vieš, ono na všetko sa pozerá len negatívne, ale keď si to zoberieš z inej strany, tak niekedy sa zíde aj taký človek, ktorý má kadejaké deviácie, možno je aj crazy. Niektoré veci si normálny človek ani netrúfne robiť. Pomaly každý má už niečo v tých papieroch, ale netreba sa tým príliš zaoberať a treba ísť ďalej.