Ahojte, mam 15 a chcela by som roznášať letáky :) ...neviete mi poradit nejakú dobrú firmu? Alebo ako sa k tomu vôbec dostať? Som z Liptovského Mikuláša a na stránkach ako je profesia alebo podobnych som nenašla nič
Pracovná ponuka
Aha, ďakujem všetkým za odpovede:)
Ahoj, na opytanie sa v obchodnych retazcoch zabudni, tam nikdy nic nevybavis a uz vobec nic nevybavis s predavackami. Na toto maju firmy reklamne agentury. Taka znama napr. Cromwell ale urcite ich je viac. Ale ako tu uz bolo spomenute, je to ohromne namahava praca a ked to budes robit, tak si daj podmienku sidlisko, nie rodinne domy.
simusaaaaas: Ja som si z toho robil srandu - keďže som pri zvonení natrafil na rôznych čudných ľudí, tak som všade hovoril že také roznášanie by malo byť zaradené medzi veľmi nebezpečné povolania :D
Ja som kedysi roznášal letáky - bol som až veľkoroznášač (t. j. pre isté problémy sa mi po strednej nedarilo najsť zamestnanie, tak aby som si lepšie zarobil nosil som fakt veľké množstvo). Prestal som s tým, lebo firma cez ktorú som to nosil (nosili sme lidl, tesco atd) skrachovala.
Funguje to tak, že na Slovensku je niekoľko firiem, ktoré zabezpečujú roznos a tam sa treba prihlásiť. (Aj by som ti povedal aké, no nemosím už pár rokov tak som ich názvy zabudol :-( )
Bohužiaľ je to dosť ťažké - praktický každá z nich ma svojích roznášačov a keby si tam zavolal, tak ti povedia najskôr že ,,Máte internet? No tak sa zaregistrujte na našom webe a keď sa niečo uvoľní dáme vám vedieť (uvoľniť sa môže o rok, dva, tri alebo vôbec :-( )
Skus si dat inzerat..mne sa tak podarilo nieco najst..ale ak ti mozem poradit tak len byty, rod.domy daju zabrat..vela sa nachodiš, všade psiska atd....
Skús sa spýtať priamo v Lidli,Kauflande,Tescu a podobne.