Prosím pomôžte. Mam pocit ze ma niekdo prenasleduje (nezive). Nedarí sa mi mam nočné mori že niekdo mi hovorí ze prejdi k nám :b€+hxh+#jjsududujj&jjsidifudjd7d sszhshsiiu*chufududjd+h&hdhdhifudzzeu7w7e7eudufjfjdkwodjfhe
.
Prenasledovanie démonom/ duchom
Tam si divočina? Horšie ako byť prenasledovaný démonom je byť prenasledovaný lúčnymi koníkmi! Kým ich človek naháňa a zbiera do fľaše od uhoriek, tak je dobre, ale keď sa karta otočí a potom človeka chytia a dajú tiež do fľaše od uhoriek? A tú fľašu zatvoria a narobia iba dierky, aby sa človek mohol aspoň trošku nadýchnuť? O, o, potom je zle! A potom žrať ten burian skorocel celé dni? Nie, len to nie:-)
Veď vidíš.
Picnic, alias going, caf, dari sa ? Co si tak zmenil nick ? Prikazali z MV SR, kde podla svojich tvrdeni robis ? -))) kua, budem musiet zas nieco niekam napisat. -)))
...zle...
A kam možno vyprevádzať démona? Do Pekla? Však oni si môžu chodiť kade chcú a nemusia si pýtať žiadne povolenie od nikoho. Môžu robiť, môžu robiť dobre, jak je libo. A neurobil si predtým niečo zlé, že si takto obťažovaný, nechcem povedať priamo trápený, lebo to už je whole new level.
Zdôver sa s tým svojmu psychiatrovi, vymení ti lieky.
A čo v prípade ak nájdete križ, ktorý je zavesený nad dverami do babkinej izby zrazu položený na polici a na zemi zhodene babkine veci..nikto to predsa nemohol spravit..ja som bola v meste, mamka v praci, brat spal po nočnej a babka bola v nemocnici...da sa toto povazovat len za obycajne znamenie ??? Kriz je kriz...babka asi do mesiaca zomrela...
A čo v prípade ak nájdete križ, ktorý je zavesený nad dverami do babkinej izby zrazu položený na polici a na zemi zhodene babkine veci..nikto to predsa nemohol spravit..ja som bola v meste, mamka v praci, brat spal po nočnej a babka bola v nemocnici...da sa toto povazovat len za obycajne znamenie ??? Kriz je kriz...babka asi do mesiaca zomrela...
Nebude to niekto z gramatického krúžku- Už poznáme pravopis? V tom prípade by si sa mala pridať
Úplne Vás chápem.
Odporúčam Vám skutočného odborníka na vyprevadenie
Vami def. nehmotných bitostí.
Stretol som sa s tým u dvoch detí.