Ahoj. Mala som najlepšiu kamošku teda aspon som si to myslela. A zrazu ma odkopla na insta spolu davaju fotky a ja sa cítim zle keď sa na to pozerám . Ako ma ,,opustila,, ona opustil ma aj môj spoločenský život. Mám z toho zmiešané pocity cítim hňev (ten hlavne) a strašne sa jej chhcem pomstiť , som z toho smutná ... teda hlavne z toho keď si pomyslim že to takto mohlo byť aj dlhú dobu pred tým a naše kamarátstvo len predstierala. No tuším že jej niesom ešte úplne u riti a teda sa chcem spítať že či jej to mam vraciať pridávamím fotiek na instagram s mojimi novými kamoskami. ... alebo neviem ako sa jej mam pomstiť. Viem znie to škaredo no myslim že kým jej to nevrátim nedá to mojej psychike pokoj. Inak obe sú moje spolužiačky. No tá ktorá mi ju ukradla prišla minulý rok do školy.
Ako sa pomstiť mojej bývalej kamarátke ?
to ste spolu chodili ci co? akoze neviem ako to mas ty ale podla mna byt s niekym kamarat neznamena ze nemozem byt kamarat s niekym inym.
Najdi si inu kamaratku a neries to. Usetris si tym vela sklamania driny atd.
To je teraz nejaká móda, posielať sokyniam fotky? Aj mne pred pár rokmi poslala žena, čo mi prebrala frajera, fotky z ich svadby, ktovie, čo tým chcel básnik povedať?
Ty máš koľko rokov ? Typujem, že nemáš ani 15.
A to si myslis ze teraz s tebou kamaratka nikde neprida fotku a automaticky ta odvrhla??? Ja si myslim ze kazdy si moze pridavat co chce, kde chce....... podla tohto uvazovania nemas viac ako 15 rokov, lebo uz aj moja neter, ktora ma 16 takto absolutne neuvazuje.........a mojenko!!!! Pomsta sa ti kruto vrati a to je jedno ako to je myslene...... myslis si, ze s tvojou kamaratkou nejak pohne to ze das niekde fotku s nejakou inou kamaratkou ??????? Ja si myslim ze jej dopne akurat to, ze uz mas nove kamaratky a vy dve nemate o com uz vobec....... takze velmi dobre si premysli toto....... kamaratku ti to urcite nevrati naspet, pocitam s tym ze ma viac rozumu ako ty a akurat sa na tom tak zasmeje ..........
NaRovinu - myslíš mäkčene a dĺžne ? Hej viem. Sekal mi mobil pri písaní. A pár krát mi úplne zamrzol. Chcela som už len dopísať a odoslať. :D
Katka, pomsta nikdy nepriniesla nič dobré. Musíš si uvedomiť, že kamošku nevlastníš, sama sa rozhodla, Ty to akceptuj. Jedna múdrosť hovorí: nikdy sa o nikoho neopieraj, lebo keď sa uhne, Ty spadneš. Buď sama sebou a neživ v sebe hnev, aby sa neobrátil proti Tebe. Buď jednoducho šťastná, vtedy si pritiahneš priateľov koľko chceš.
Koľko máš rokov ?
Inak, tvoja gramatika je hriešna.