Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zostať alebo odísť

Príspevok v téme: Zostať alebo odísť
Majus977

Ahojte, uz skoro pol roka ma trápi môj vzťah mam 21 rokov a s priatelom sme spolu 3 roky. Prve dva roky to bolo krásne. Priateľ sa o mna zaujimal, volal, sem tam pochvalil. Proste vtedy som nemala núdzu, aj ked si raz si dopisoval s jednou ženou a balil ju, odpustila som. Bola to asi chyba. Posledný pol rok je to o nicom. Nepovie mi uz nic pekne. Ked sa pohadame nevie povedat ani len prepac. Budúcnosť so mnou akoby neplánuje. Nemá sny. O spolocnom bývaní ci deťoch ani pocut nechce. Ja som rodinný typ takze ma to celkom ubíja. Milujem ho, ale myslím,ze to nema buducnost. Je strašne chladný. Stále sa hadame .. uz neviem ako dalej :/

Inbetweener

Hormony lasky vydrzia v najlepsom pripade najviac dva roky a potom sa ukaze pravda. Bohuzial vo vasom pripade ta, ze ta uz nema rad (alebo ho nepritahujes, vyber si) a ty sa asi bojis byt sama a zacinat od zaciatku s niekym inym (a este si ho najprv najst), co je vsak v tvojom veku nepochybne lepsie riesenie. Takze odist.

poradim38

Moja, ano urobila si chybu ked si mu odpustila jeho dopisovacky!!!!! Lebo teraz vies ze si moze dovolovat a ty mu vsetko odpustis!!!!! Ak si rodinny typ a on o tom nechce ani pocut, tak nevidim v tomto vztahu zmysel!!!! Nemozes ho nutit do toho co chces ty!!! To sa takto nerobi......... musis najst spriaznenu dusu, ktora to citi rovnako ako ty a nie zachranovat to co sa uz zachranit neda!!!!!!! Len ho pekne posli chudacika nech si ide za tou a ty nestracaj cas s takym!!!!! Lebo ti uteka cas a nakoniec skoncis sklamana a budes si buchat hlavu o stenu aka si bola sprosta!!!!!! Takze posli ho dokelu......

Swift

Keď ti už nevie povedať nič pekné a keď sa pohádate, nevie sa ani ospravedlniť, neplánuje s tebou budúcnosť a rodinu, pritom ty si rodinný typ, a stále sa hádate, tak to naozaj vyzerá, že to nemá žiadnu budúcnosť. Ešte sa s ním otvorene porozprávaj, že ako si to ďalej predstavuje, ale ináč nemá význam ďalej zostávať v takom vzťahu, kde sa už len trápite. Si mladá a spoznáš niekoho tebe podobného, s kým sa budete ľúbiť a rozumieť si aj po rokoch a s kým budeš môcť aj plánovať budúcnosť.