Mám schudnúť ?

Príspevok v téme: Mám schudnúť ?
waanneessa

Ahojte mám 15 rokov výšku 170 cm a 67 kg ... ja si myslím že je to nadváha a že mala by som schudnúť ale kamarátky stále že ja som chudá atď ... ale myslím si že určite takých 5 kg by som mohla dať dole prosím poraďte mi ako schudnúť čomu hlavne sa vyhýbať a ako športovať ... chcela som sa ešte opýtať či pre chudnutie je veľmi dôležitý beh ... bola by som rada ak by sme napísali svoje skúsenosti vopred ďakujem za vaše odpovede a názory :)

Bnb

Je to len na tebe, vaha by bola v poriadku otazka je aky mas podiel tuku a svalov. Kazdopadne sportovat mozes vzdy, to nie je na skodu pokial ti v tom nic nebrani. Beh velmi neodporucam, povedala by som, ze naucit sa behat spravne je tiez veda a na formovanie postavy je jednoduchsie korculovanie :)

chimchim

Anjelik, váhu v porovnaní s výškou máš úplne v poriadku, v takomto veku ešte nerob závery, že trpíš nadváhou, keďže som si istá, že sa ti stále výška o niekoľko milimetríkov zvyšuje.

Laura15

Podla mojho nazoru mas uplne v pohode vahu k svojej vyske. Ked uz nie si spokojna tak zacni cvicit. Tym si telo vytvarujes, zbavis sa tuku, naberies svaly a budes vyzerat lepsie, mozno aj podla tvojich predstav, len ziadne zbytocne drasticke diety prosim ta.