Je normálne mať radosť z niekoho smrti?

Príspevok v téme: Je normálne mať radosť z niekoho smrti?
jelencek

... vlastne nie ani tak radosť, ako skor pocit, ktory neviem ani popisat. Ten clovek ma od zakladnej skoly sikanoval, bil, robil mi zle a trvalo to dokonca aj v casoch strednej skoly a dokonca si dovoloval aj teraz ked mam uz 23 rokov... Neznasal som ho a teraz je po nom... Som tak rad, ze uz ho nikdy nestretnem a nikdy mi nepovie ziadnu poznamku... Je to prosim normalne?

NaRovinu

Psychopat by nemal žiadne výčitky, keby sa radoval z niekoho smrti. Nevadilo by mu to. Ani by si neuvedomoval, že je to zlé. Nepremýšľal by nad tým.

NaRovinu

Skôr cítiš úľavu, že ti ten človek už nikdy nebude ubližovať a znepríjemňovať život. Preto si "rád", že je preč. Na tom nie je nič zlé.

Preteba

Jelencek, nie, nie je to v pohode. Nemali by sme sa tešiť z druhého nešťastia, či už je človek taký, alebo taký. Ako sám vieš, nemáš v tom pokoj. Ty si ho nemal rád, ale sú ľudia, ktorým bude chýbať a iste sa z toho netešia.

NeznamyTHM1986

Viem akodalej: Nie je každý ako ty, čo by ľuďom čo ho dlhodobo týrali najradšej prdel vybozkával :D

snailovnik

treba sa z toho spovedat :D. komu prosimta ked tam hore nikto nieje a nikto nepocuva... tieto nabozenske veci su pre mna nepochopitelne
no k teme, nevidim na tom nic zle, clovek nieje tvor dobry alebo zly, su rozne situacie ktore kazdemu z nas prinasaju miesanku pocitov. myslim si ze je docela bezne co citis v tvojom pripade kedze to bol niekto, kto ti zivot ztrpcoval. budes ok, pokial to niesi teda ty co mu pomohol z tohto sveta a nepostaral si sa o dokazy... kazdopadne do pekla zato nepojdes (lebo ziadne nieje ehm..)