... vlastne nie ani tak radosť, ako skor pocit, ktory neviem ani popisat. Ten clovek ma od zakladnej skoly sikanoval, bil, robil mi zle a trvalo to dokonca aj v casoch strednej skoly a dokonca si dovoloval aj teraz ked mam uz 23 rokov... Neznasal som ho a teraz je po nom... Som tak rad, ze uz ho nikdy nestretnem a nikdy mi nepovie ziadnu poznamku... Je to prosim normalne?
Je normálne mať radosť z niekoho smrti?
Psychopat by nemal žiadne výčitky, keby sa radoval z niekoho smrti. Nevadilo by mu to. Ani by si neuvedomoval, že je to zlé. Nepremýšľal by nad tým.
Tak ďakujem Vám... Už som sa začal báť, že možem byť nejaký druh psychopata :)
Je to ok, pretoze Ty citis ulavu, nie radost z cudzieho nestastia. Je to uplne pochopitelne.
ano je to normalne, ked to tak citis
Skôr cítiš úľavu, že ti ten človek už nikdy nebude ubližovať a znepríjemňovať život. Preto si "rád", že je preč. Na tom nie je nič zlé.
Viem akodalej: Nie je každý ako ty, čo by ľuďom čo ho dlhodobo týrali najradšej prdel vybozkával :D
treba sa z toho spovedat :D. komu prosimta ked tam hore nikto nieje a nikto nepocuva... tieto nabozenske veci su pre mna nepochopitelne
no k teme, nevidim na tom nic zle, clovek nieje tvor dobry alebo zly, su rozne situacie ktore kazdemu z nas prinasaju miesanku pocitov. myslim si ze je docela bezne co citis v tvojom pripade kedze to bol niekto, kto ti zivot ztrpcoval. budes ok, pokial to niesi teda ty co mu pomohol z tohto sveta a nepostaral si sa o dokazy... kazdopadne do pekla zato nepojdes (lebo ziadne nieje ehm..)
si zlomyselný a praješ mu zle. Takže je to hriech. Treba sa z toho spovedať.
Je.