Nerozumiem, preco su zeny tak sproste. Maju krasny vztah s partnerom, plny lasky, uzivaju si krasne vylety, romanticke pozeranie filmov, spanie kedy len chcu, zivot bez starosti... Pisem o manzelstvach, kde spolu ziju, a zamestani su obaja. A potom chcu dieta. A vsetko sa pokazi...Okrem toho ze vacsine zien dlho po porode rednu vlasy, su pribrate, prsia uz vacsinou zacnu vysiet, zena nespi cele dni, len prebaluje, az ju pri tom napina, koji ako take zviera (aj tie koja) vylucky zo svojich vysiacich prs, unavena, bez zivota chodiaca matoha sa z nej stava. Muz po robote pride domov. Co pred tym, kym to male vrestadlo nebolo tak isli sa von prejst drziac sa romanticky za ruky, smiali sa, tak teraz pride muz domov do kriku dietata, vidi zenu znicenu, co len caka kedy ten muz zacne sa o dieta starat. V noci obaja nespia, lebo decko reve. A takto to ide dalej. Laska a zamilovanost konci. Uz len dieta a jeho priority. A tu to bud konci rozvodom, alebo kvoli decku roky ziju v manzelstve bez lasky. Dieta v 18 a viac odide z domu, a uz len na navstevy chodi, a z dvoch milujucich ludi len nestasne trosky ostanu, co si znicili zivot. A nie nepiste mi tu, ze usmev dietata stoji za to. Usmev za tu trosku co ostane zo zeny, a este tych penazi co sa do decka da urcite nestoji. Je mozno par % parov co toto ustoja. Ale vacsine to znici krasny vztah, ci manzelstvo. A ti co ste tym presli a vyhovarate sa, ze na stare kolena nebudete sami. Tak aby ste este viac na tie stare kolena nelutovali svoj zniceny zivot, ked to dieta do ktoreho ste dali tolko penazi, nervov vas pride pozriet az raz za mesiac, alebo raz za rok...
Preco su zeny tak hlupe?
Ilosa prosim ta netaraj. Nemozes nikdy rucit zato ze tvoje decko sa neda na zle chodnicky aj ked mu das vsetko ako ty pises . Paradoxne v takych rodinach kde sa rodicia rozdali a dali detom vsetko a oni sami uz nemali ani na topanky obrazne povedane tam si to tie deti najmenej vazia a najskor sa vyprdnu na rodicov. Taketo rodiny jednoducho su a ty s tym nic nenarobis. Ja zas poznam podobny pripad jedna znama mala vytuzeneho milovaneho syna ktoremu dala vsetko sama zila ako chudera syncek sa ozenil s vypocitavou zenou ktoremu jeho mama nesadla pani je teraz v domove dochodcov a nikto ju nenavstevuje a nepozna ani svoje dve vnucata lebo syn sa nechal nahuckat od svojej zeny proti mame. Za nikoho nemozes rucit nikdy. Ani za svoje vlastne dieta
Tvoje nazory nekorešpondujú zo životom.Daj sa usmrtiť.
Ovecka, co sa rozculujes? To je realita. O mojho muza nemaj obavy. Je normalny. Kazdy si zariadzuje rodinu po svojom. Je ine, ak nemozes mat deti a je ine, ak nemas deti z takych chorych dovodov ako autor. O tebe tu predsa nikto nepise. Nejak si to vzala velmi osobne. Nemyslim, ze sa stotoznujes s autorom a jeho prispevkom. Ci ano? Pre teba a tvojho muza je kojacia zena zviera?! Lebo ak ano, tak potom prispevky nizsie patria aj vam. Precitaj si este raz uvodnu temu, pochopis. Urazat matky, ze su hlupe, lebo maju deti, moze fakt iba zadubeny idiot, ktory je pripraveny odopriat svojej zene to najkrajsie v zivote len preto, aby jej neovisli prsia, a aby on bol neustake jej bodom pozornosti. Tak este raz: nepisem o tebe. Ty sa stotoznujes s prispevkom?
Žena takisto ako aj muž sa vekom menia. Nechápem tejo téme. Veď ľudstvo by zaniklo keby každý tak premýšľal. Je niekoľko jedincov ktorí deti nechcú je to každého osobná vec. Ale to čo tyopisujes je čisto povrchné. Kopa mužov svoje ženy milujú keď sa stanú matkami a ľúbia aj ich ovisnuté vemená a vrestadla kvôli ktorým musia aj v noci vstať a nakojit ich. Tam radsej začni čítať knihy alebo chodiť na túry ak nemáš nič rozumnejšie na práci. Mala som podobného partnera ako ty, ochorela som a vysral sa na mňa, jeho voľba moje šťastie :D
A tot poznamka o holohlavom starcovi, no tvoj partner musi byt pri tebe uplny chudak, normalne ho lutujem. Ja si svojho muza budem vazit aj keby bol stary zosuvereny holohlavy a ostali by sme sami, ty si ozaj uboziacka. Tie decka ti spravi(l) kto, jezisko? Ale ste podaktore trafene zenske, hanba, fakt nemam slov. Sa necudujem, ze vas chlapi maju za handry.
Fuj je mi z vas na grcanie. Co za obmedzene, tupe mozgy mate v tych hlavach? Ze zena bez decka je zvadnuta kvetina? Ze to je chore nemat decka a podobne? A co vas je po kom, hladte si kazdy svojej polievky, kto chce nech si spravi aj desat deciek ked sa citi ako Borisko a ma na to. Co furt do p... riesite? Ja tu mam teraz napisat, ze ludia co maju dnes dve, tri a viac deti su naruseni, chori psychopati, lebo planeta je preludnena, lebo situacia na SK je tragicka a bla bla bla? No nie, lebo respektujem moznost volby. Prave vas rodicia zle vychovali, nemate kuska ucty a respektu k inym ludom, ste chyba v programe a chcete sa dalej mnozit a este rozkazovat druhym, no hnus.
Denisa To vazne?! Ja poznam kopu rodin, ktore svoje deti dobre vychovali a deti su im na stare kolena uzasnou oporou. A tiez poznam rodiny, kde rodicia navonok sice posobia slusne, ale za zatvorenymi dvermi su hovada, co by nikto neveril. Ty si bola pri vychove tych deti od prveho dna, co sa narodili? Co ty vies?! To by bolo zaujimave pocut nazor aj z tej druhej strany, tych deti. To by sme sa mozno podozvedali veci. A ano, ta nasa typicka, zavistliva slovac: myslia si, ze ak sa dieta samo plahoci vo svete, tak uz ma kopu penazi. Vies o tom, ze nasi slovaci dru na to, aby v zahranici mali na najom a stravu, a su stastni, ked si nieco odlozia? Co uz zmoze samo dieta vo svete bez akejkolvek opory a rodiny?! Vies, ake je to tazke prebijat sa sam zivotom? Som si ista, ze chlapec tam med nelize. Mozno toto mamicke na krk vesiat nechce. Syn zrejme odisiel do sveta, aby nebol matke na krku, pretoze na Sk mozno nemohol najst pracu a zamestnavatel ho teraz nechce pustit domov. Ano, aj take pripady existuju. Bud ostanes tu, alebo si teraz vezmes dovolenku a koncis... Je lahke odsudzovat deti, ale co ty vies, co sa za tym skryva?! Pripady milujucich deti zo svojho okolia preco neriesis, to akoze nikto okolo teba taky neexistuje, ci co? Ci si len nechces pripustit pravdu?
IIlosa deti su ako zrkadlo? Vazne? Ja poznam uzasne zeny ktore vychovali deti v najlepsej viere decka vdaka nim mohli studovat super perspektivne vysoke skoly tieto zeny dali detom vsetko a aj tak si to deti nevedeli vazit a dali sa na zle cesty ... synak jednej znamej mimochodom strasne dobra a citliva zena na nikoho nikdy nic zle nepovedala sa dal na drogy a tej druhej kamaratky/ kolegyne syn odisiel do zahranicia a vobec si nanu nespomenie...kolegyna mala teraz vaznu operaciu je doma sama chodime jej pomahat niektore z prace lebo syncek zaraba v zahranici tazke peniaze a co tam po mame ktora je sama a bezmocna ... Prosim aspon nepis hluposti..
Ilosa a Aliss dve perfektne odpovede! Nemam co dododat, lebo v tych vasich je vsetko
Ilosa bravoooooo, perfektna odpoved, od..bala si ho ako gatky....ten hlupa..k nevie o com toci, a ano, rodina je zaklad....rodina je vsetko....