Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco su zeny tak hlupe?

Príspevok v téme: Preco su zeny tak hlupe?
Antidecko

Nerozumiem, preco su zeny tak sproste. Maju krasny vztah s partnerom, plny lasky, uzivaju si krasne vylety, romanticke pozeranie filmov, spanie kedy len chcu, zivot bez starosti... Pisem o manzelstvach, kde spolu ziju, a zamestani su obaja. A potom chcu dieta. A vsetko sa pokazi...Okrem toho ze vacsine zien dlho po porode rednu vlasy, su pribrate, prsia uz vacsinou zacnu vysiet, zena nespi cele dni, len prebaluje, az ju pri tom napina, koji ako take zviera (aj tie koja) vylucky zo svojich vysiacich prs, unavena, bez zivota chodiaca matoha sa z nej stava. Muz po robote pride domov. Co pred tym, kym to male vrestadlo nebolo tak isli sa von prejst drziac sa romanticky za ruky, smiali sa, tak teraz pride muz domov do kriku dietata, vidi zenu znicenu, co len caka kedy ten muz zacne sa o dieta starat. V noci obaja nespia, lebo decko reve. A takto to ide dalej. Laska a zamilovanost konci. Uz len dieta a jeho priority. A tu to bud konci rozvodom, alebo kvoli decku roky ziju v manzelstve bez lasky. Dieta v 18 a viac odide z domu, a uz len na navstevy chodi, a z dvoch milujucich ludi len nestasne trosky ostanu, co si znicili zivot. A nie nepiste mi tu, ze usmev dietata stoji za to. Usmev za tu trosku co ostane zo zeny, a este tych penazi co sa do decka da urcite nestoji. Je mozno par % parov co toto ustoja. Ale vacsine to znici krasny vztah, ci manzelstvo. A ti co ste tym presli a vyhovarate sa, ze na stare kolena nebudete sami. Tak aby ste este viac na tie stare kolena nelutovali svoj zniceny zivot, ked to dieta do ktoreho ste dali tolko penazi, nervov vas pride pozriet az raz za mesiac, alebo raz za rok...

0vecka

mercredi tak o tomto som nikdy nepocul... daj mi na to nejaky zdroj lebo podla mna je to hovadina. Je pravda ze oznacenie slecna sa pouziva coraz menej co je nasledok hlavne toho ze vela zien sa nevydava ale zije s partnerom a ma deti, ale ze by to bolo neslusne som nikdy nikde nepocul a typujem ze je to len tvoj vymysel.

inak som este nestihol fsimnut ze by sa bezne ozacoval nejaky diskutujuci na internetovom fore stylom pan/pani a fakt neviem ako toto suvisi s temou.

mercredi

Ovecka
O akej "slečne" to hovoríš ??? To ťa v škole neučili, že keď hovoríš o nejakej dáme / alebo s nejakou dámou, slušné je nazvať ju "pani" ?

Pokiaľ o tom nevieš, oslovenie "slečna" je už dávno v mnohých krajinách zakázané (Nemecko, Francúzsko a pod., napr. v poľštine také slovo dokonca ani neexistuje!), na Slovensku (žiaľ) zatiaľ nie, ale aj tak už patrí medzi archaizmy a pokiaľ sa použije, tak má pejoratívny význam (t.j. "slečna" = hlúpa, nevzdelaná, nekompetentná, žena pochybných mravov a pod.)

0vecka

HrozaToto ano aj s posratymi nohavicami sa da zit...inak nikoho som tu nepresviedcal ak myslis prvu reakciu tak som reagoval na autora a vysvetlil mu to ako som najlepsie vedel, co sa druhej reakcie tyka tak ano ma slecna pravo na svoj vlsatny nazor ale ten je tak mainstreamovy a zalozeny na velmi skreslenych informaciach ze mi to nedalo :-P...

HrozaToto

Ovecka ja si ta vsimam uz dlhsie v temach. Neucili ta v skole ze kazdy ma pravo na svoj nazor a nie na tvoj? Tak ked tu niekto napise svoj nazor tak mu ho v kazdej teme nemusis vyvraciat a presvedcovat ho o tom tvojom.

Autor temy: podla teba su zeny hlupe, ok, beriem ti to, tvoj nazor. Aj bez zeny dokazes zit tak sa tu nezapodievaj blbostami ...

0vecka

liberta to su strasne kecy. Ludia su este relativne mierumilovne tvory. Bezne sa ine cicavce zabijaju kvoli moznosti parenia. Vedu vojny uz z principu atd. Vojny u ludi su uplne minimalne a u viacerych zivocichov je uplny nonsenz ze by ti prislusnik tvojho druhu len tak pomohol ked potrebujes. Navyse populacia celkovo este stale stupa a bude stupat este asi 50 rokov a potom sa uvidi.

0vecka

Ono pocas zivota sa intelekt cloveka rozvija. Dalo by sa povedat ze sa ide na vyssie stupne a po kazdom sa clovek divi ako mohol byt na nizsom. Tento post by sa dal trosku zrelavitizovat napr:

1rok. preco su deti tak sproste a chodia na nocnik ked sa mozu vysrat kde chcu. Preco sa trapia s jedenim ked staci zacat vrieskat a niekto sa uz najde kto mi strci jedlo do ust.

5 rokov. preco sa moj brat trapy nejakou zodpovednostou za ucenie obcas chodi nakupit atd, ked staci ked zacnem vrieskat a jedlo uz niekto nakupy a skola mi je aj tka na nic

10 rokov. Preco sa niekto nahana za osobami opacneho pohlavia? vsak to len stoji peniaze a namiesto tych smiesnych pohybov si mozem radsej dat nejake cukriky.

15 rokov to je asi tento prispevok

25 rokov preco sa niekto zaujima o svoj dochodok aj tak sa ho nedozijem

35rokov.....

V podstate to tak v zivote je ze clovek dostava viac zodpovednosti a jeho zabava/pocit na plnenia sa zda byt nepochopitelny pre nejake 3 rocne decko. No a niekomu sa nechce brat viac zodpovednosti a preto ostava radsej v puberte..

Corsica

Panicka
Tak skús žiť na SLOVENSKU, celý deň trčať v práci za SLOVENSKÝ plat (t.j. cca 500 v čistom), potom bežať po decká do školy/škôlky a do večera sa im venovať, na seba vôbec nebudeš mať čas, budeš stále unavená a podráždená a hneď pochopíš, o čom je úvodný príspevok tejto témy :)) keď si budeš musieť zarábať na seba SAMA a nie že sa necháš živiť od muža, že sa nehanbíš.