Žiarlim na bývalú môjho priateľa. Máme sa brat zachviľu a ja ju mam stále v hlave. Par krát sme Sa preto uz pohadali. Ale kedze som dost ziarliva niekedy mi to nedá a musim sa ho pýtať na určité veci, keďže v minulosti ešte začiatok nášho vzťahu si s nou písal, take veci o sexe atď, že mi týmto veľmi ublížil, keď som sa to dozvedela po pol roku a od vtedy si na to niekedy spomeniem. Hlavne, keď som sama doma, bez neho, alebo ked ide s kamarátmi na pivo.. A tak.. Ak ste toto zažili, ako ste to riešili.. Prešli dva roky.. A ja mám stále také smutné pocity občas :(.. Napríklad aj teraz. Ps: od vtedy si nepísali, nemusíme ma presviedčať o opaku. Dakujem.
Ziarlim
Tak naco sa idete brat??????? Ked sa s tym nevies zmierit tak to bude len a len horsie!!!!!!!! Najprv si to urovnaj v hlave a vysporiadaj sa s tym, potom ries svadbu!!!!! Nebud lahkomyselna....... proste ak si nie si s niecim ista a neda ti to, urcite sa neprac do svadby..........
On to možno vníma ináč, ty to vnímaš ináč, on je muž a ty žena. Teba to trápi a nedoverujes mu, on na to už možno aj zabudol. Ja som tiež žena a tiež by som nad tým stále premýšľala. A ak teraz pochybujes, tak skôr či neskôr to bude do vášho vzťahu výrazne zasahovať-zalezi na tebe, ale ak je žena raz žiarliva, tak len tak neprestane žiarliť. Jedine pri inom mužovi, čo ti nedá takýto dôvod na ziarlenie...
Ja si naopak nemyslím, že vždy je tam niekto lepší atď, resp. áno je, ale rozmýšlať takto vo vzťahu? Zvláštne... Ľudia si zvykli pokazené veci vyhadzovať a kupovať nové namiesto toho aby ich opravili...
V každom prípade.. bolo to dávno.. v začiatkoch vzťahu.. Predpokladám, že odvtedy ti nedal dôvod na žiarlivosť a podobné veci neopakoval (alebo sa mýlim?).. Rovnako predpokladám, že inak vám to vo vzťahu klape... To naozaj sa budeš takto trápiť kvôli pár správam pred xy mesiacmi, resp.rokmi? To naozaj ťa vie takto trápiť bývalá partnerka? - ktorá je z nejakého dôvodu predsa bývalá! tak ako z nejakého dôvodu si ty súčasná.. dokonca budúca manželka.. vybral si teba... nerieš hlúposti a užívaj si vzťah
Dalsia precitlivena zenska...bolo to na zaciatku vztahu urcite tam este nejake city boli. Prosim ta hlavne mu daj uz s tym pokoj, ak to nerobi teraz a neries hluposti jak decko.
Ahoj kto nezazije nepochopi. Stalo sa mi nieco podobné. Potom iz som to nebola ja, uz som stratila doveru.. nebola som stastna a viedlo to k rozchodu a uz sme od seba.
Ty uz mu neveris a on ak ta miluje tak take veci pisat nemal ! . Mala by si si najst niekoho s kym budes stastna. Pozri, ja som si hovorila ze tohto chalana nechcem stratit je krasny a je mi s nim dobre a kvoli tomu co pisal byvalke ho predsa neopustim.. lenže dovera spadla a tá sa už neda tak rychlo napravit. Nasla som si omnoho lepsieho ktory mi nikdy nedal dovod ziarlit a ja som zase stastna. Nezabudaj, nie je jedinou hviezdou na oblohe, vzdy je tam niekto lepsi :)