Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Názor na tohto youtubera

ped

Každý nájde svoj "fun" v niečom inom, len to je pre mňa zmysel života. Robiť prácu a mať "fun", robiť hudbu a mať "fun", vychovávať deti a mať "fun", mať chorobu a mať "fun", mať sa dobre a mať "fun", mať sa zle a mať "fun". Proste FUN! Už žiadne utrpenie, nech si trpia iní.

NeznamyTHM1986

BJ_2: Ale toto povedal len preto, že chcel zrejme ilustrovať myslenie nejakých ľudí a potom to vo videu vyvracať. Tak toto by som ako problem nevidel.
Mne skôr ide celkovo o jeho posolstvo a tak (ako hovorím to vyznieva asi tak - že myslite pozitívne a v ničom nebudete mať problém... Veď aj ja som bol kedysi bez žien a bez penazí. Ale som začal inač myslieť tak už zarabam a mam toľko žien, že neviem čo s nimi)

BJ_2

Ten clovek ta dovedie akurat tak do pekla. Len som to zapol a hnusnym diabolskym hlasom (takym vulgarnym raperskym) mi povedal, ze vraj "vsetky zeny su k...y". To je vsetko, co mi staci na to, aby sa od takeho cloveka trebalo odvratit a nestracat s nim dalsi cas. K mudrosti ta nedovedie. (vsetky zeny su k...y? Cize aj 10 rocne dievcatka? Cize aj moja babka, ktora bola veriaca a cely zivot zila bez sexu? Aj mniska? No tak, vazne... on si iba take vsima a vybera, a potom nadava. To je ta pravda o nom, cize mudry clovek to nieje)

Fanusikov ma v dnesnej dobe aj Hitler. Aj masovi vrahovia, a mafiani ako cermak. Nepozeraj v dnesnej dobe na pocet subscriberov, ale na to, co robi ludsvu tejto planete, a ako pada do pekla. Z toho vies, ze to co bude robit vacsina, je skor zle, ako dobre. Skor ten co pozna pravdu a ma mudrost, bude vacsinou odsudzovani a skor bude mat fanusikov malo. Pretoze pravda je tazka, a aj mudrost. A ludia ju nevedia uniest.

NeznamyTHM1986

BJ_2: Ako to pozitívne myslenie čo propaguje neni samo o sebe zlé, ale neni to ani zazračný všeliek ktorý vyrieši každý jeden problém (a tie jeho myšlienky v tych videach tak vyznievajú)

NeznamyTHM1986

Ale tak fandov ma, mnoho ľudí v komentároch mu nesmierne ďakuje že im pomohol nasmerovať život správnym smerom a tak

BJ_2

Behom 2 sekund som zistil, ze to je idiot. Vymazat, najlepsie bloknut, aby sa ani nezobrazoval. Za ziadnu cenu si jeho bludy a nazory nebrat k srdcu a ani nestracat cas s nim.