ako ziskat zdravotnu starostlivost

VeLO

Z toho si nic nerob ja som bol u 4 och ORL lekarov a az ten posledny mi pomohol.Vsetci len ATB a posledny mi dal kombinaciu 2 liekov a za 48 h boli moje dutiny v poriadku.A povedal mi ze tie predchadzajuce spravy od "odbornikov" mozem pouzit na WC.
A to som z Ba takze 25 % uspesnost a velka loteria.Zial bohu ne kazdy je lekar od srdca a talentu.
A pokial ide o uplatky,nic im nedavaj ked chcu peniaze nech im da ministerka.V kazdom pripade uplatky sa davaju stale a aj budu lebo ludia maju strach ze miesto spickoveho odbornika(aj ked po ludskej stranke smejda)dostanu druhu ligu.

Jaja15

Skôr si mal smolu na špecialistu v danej oblasti. Dnes sa už boja lekári vziať úplatok, nieto si ho priamo pýtať. Bol si u lekárov rovnakej špecializácie?(internista, neurolog)? Špecialistu si vyberaj podľa referencií, nie náhodne. Príp.napíš aké máš ťažkosti a podľa toho ti tu odporučia kam sa obrátiť.

pacient987123

dostal som sa v okresnom meste postupne k 4 specialistom rovnakeho zamerania, z toho 3 cez zdravotnu poistovnu. Kazdy stanovil inu diagnozu. Zda sa ze ich liecba je nedostatocna podla informacii o diagnozach, ktore som nasiel. Neviem ci to robia umyselne.
Niekde je clanok ze lekari chcu legalny prispevok okolo 5 eur od pacienta, ktory som nasiel az nedavno. Je mozne, ze mi 3 nejako naznacili, ze chcu nejaky prispevok, ale som si to nevsimol, kedze s tym nemam skusenosti.

Kapor_BA

Podla toho co pises ohladom korupcie-uplatku mam pocit ze od teba chcel nejaky lekar "vsimne"???
Musis napisat konkretne kde si mal problem,lebo je hromada smejdov co su odbornici a beru len znamych,svojich kamosov alebo takych co zaplatia(500,1000 a viac).Alebo takych co operuju politikov a potom sa predvadzaju na tlacovkach.

Statny lekar ktory od pacienta zobere alebo mu povie ze chce peniaze za vysetrenie,operaciu je z mojho pohladu uplny odpad.A moze mat aj 4 tituly.

Rahan

Ako ze mas problem s lekarskou starostlivostou?
Platis si zdravotne?
Pokial ano nemas mat ziadny problem.
Alebo si natrafil na nejake dulezite preafektovane pako v bielom plasti co ta odmietlo osetrit,alebo chcelo uplatok?
Alebo si chcel nejakeho specialistu a ten ti naznacil ze zadarmo to nebude?
To su vsetko veci jtore su na Slovensku bezne ale vsetci sa tvaria ze to neexistuje.