Šampón na jemné vlasy

Príspevok v téme: Šampón na jemné vlasy
Marekk1123

Ahojte chcel by som sa opýtať či by ste mi neodporučili nejaký šampón na vlasy. Vždy keď si umyjem vlasy šampónom tak ich mám strašne jemné a bohvie ako mi to nepristale z ulizaními vlasmi. Používam gél a niekedy lak, aby som ich vytvaroval ako chcem. No po umytí hlavy šamponom je to nemožné... Nemohli by ste mi odporučit nejaký šampon po ktorom mi ostanu vlasy tvarovatelné ? Ďakujem.

ViktorkaVix

Akurat pozeram, maju dve druhy jeden na mastne a normalne vlasy a druhy na oslabene vlasy. Ja mam ten modry. K ruzovemu sa neviem vyjadrit. :)

ViktorkaVix

Ahoj, ja uz som ti pisala v predchadzajucej diskusii jednej, resp. k diskusii k clanku. Mne osobne strasne vyhovuje ta novinka, alebo mozno to ani nieje novinka, len teraz som nanho natrafila. Miceralny sampon od Nivei, Micerall purfy sampon abo nejak tak sa vola. Mam po nom vlasy, ktore maju objem, pricom ja mam rychlomastiace a jemne vlasy a s tymto samponom konecne nevyzeram jak chodia uliz. :) Skus, neni drahy, ja som si objednavala cez net, neviem ci ho maju v obchodoch, nevidela som ho este. Ale vysiel ma na cca 3,90 za 400 ml balenie, co si myslim je celkom prijatelna cena. Snad pomoze.